Így harcolunk a The Surge-ben

  • Írta: zoenn
  • 4 napja
  • Videó
A sci-fi Dark Soulsnak titulált The Surge-ben elég összetett harcrendszer dolgozik, akár vízszintesen vagy függőlegesen is támadhatunk benne, egy-egy adott testrészt célozva. A levágott tagokat később fel is használhatja karakterünk.

A Deck 13 akció-szerepjátékában elég sokat kell harcolni, nem csupán azért, hogy életben maradjunk az ellenséges világban, hanem azért is, mert az elhullottak után járó zsákmány is kulcsfontosságú.

Érdekesség, hogy becélozhatjuk az ellenfél konkrét testrészét, amit leszelve később magunkon hasznosíthatunk. Ha védtelenebb pontokat támadunk, rövidebb ütközetekre számíthatunk, de ha az értékes implantátumokra fáj a fogunk, akkor a csata sokáig elhúzódik.

De beszéljen inkább az új előzetes! A játék már elkészült, így május 16-án simán megjelenhet PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

13.
StevenSan
#9: Na, ezt az érvet teljesen megértem és elfogadom.

Köszönöm. BTW a Shadow of Mordor-t én is ugyanez miatt hagytam félbe. Egy nagy sár volt az egész.
12.
Rezsidémon
Én a Bloodbornt a hangulata miatt vettem meg, hogy utána jól elakadjak benne egy ponton :D Ez a Surge a harcrendszere miatt érdekesnek tűnik, de ugyanennyire hangulattalannak is :/
11.
Őrnagy
Hiába változatosak a helyszinek, ha az elsőn se jutok át 2 hét alatt :(
10.
Tuco
#9: Sajnos pont ez volt a baja a lords of the fallennek,hogy elég egysikú helyszineken játszódott az egész.
Mondjuk sztem.ahhoz,hogy olyan beteges helyszineket meg szörnyeket alkossanak mint a dark soulsban meg pláne a bloodbornban,hogy a demon's soulsról ne is beszéljek japánnak kell lenni!!! :)
9.
Fakjee
#1: Én abból a szempontból megértem hogy az egyik legfantáziátlanabb helyszín, a gyártelep a játékokban. Ahol nem kell sem komolyabb art, sem komolyabb pályadesign. Nem változatos, de még csak nem is olyan ahol az ember megáll nézelődni. És amit eddig mutattak az alapján ez bizony végig ott fog játszódni.
Nekem nincs gondom azzal hogy sci-fi, azzal sem hogy lézer van robotokkal és lövöldözés is. De egy játék legalább abban legyen változatos ahol játszódik,és abban adjon valami hangulatot vagy lehet bármilyen jó, félredobom ha egysíkú-fantáziátlan terepen zajlik az egész. A Shadow of mordor-t ezért sem tudtam végigjátszani.
8.
Chrysh
#4: Én szóltam, figyeld majd meg, hogy fel fognak bukkanni ezek a tagok, akikről én beszélek, mert a Lords of the Fallen-t is szétszedték, holott egyetértek veled, egy tisztes iparosmunka, még ha nem is jobb mint a DS, és talán lehet, hogy maguk a fejlesztők sem feltétlen akartak trónfosztást csinálni.
6.
Tuco
#5: Pedig sztem.pont ezeken nem fognak változtatni mert ezek a ds.játékok fő alappillérei.
5.
Sünkutya
Dark Souls játékokkal nem játszottam. Lords of the fallen-t kípróbáltam ott nekem az nem tetszett hogy mikor elhaláloztam újra meg kellett ölni az összes addigi ellenfélt, így a türelmem hamar elfogyott. Ez a scifi-s történet amúgy bejövős, legalábbis az én érdeklődési körömhöz közelebb áll. Tesztek után lehet hogy kipróbálom. Ha lenne normális checkpoint az ilyen játékoknál akkor nem vetném el őket. Valamilyen szintem sajnálom is hogy számomra ezek a játék túl nehezek.
4.
Tuco
#3: Nem minden dark souls fan ilyen ám mint aminek beállitod! Én pl.nagy ds fannak tartom magam! Minden részt végigtoltam kezdve a demon's soulsal! És a lords of the fallent is végigjátszottam és nem is fikázom. Összeségében sok mindenben elmarad a nagy elődtöl viszont nem rossz. Simán el lehet vele játszani. Én egy tisztességes iparosmunkának tartom! A The surge-re is rá fogok kukkantani majd ha időm engedi. Aki meg úgy gondolja,hogy nem lehet a dark soulst sci-fi környezetbe helyezni az hatalmasat téved! Olvasson el pár warhammer 40000 könyvet és rá fog jönni,hogy baromira passzol a dark-souls és a sci-fi! Csak nem kretének kezébe kéne adni a warhammer jogokat hanem normális fejlesztőcsapatok kezébe és lehetnének baromi jó játékok ebből akoncepcióból!
3.
Chrysh
#1: Mert nem olyan mint a drákszóósz, és ha azt mered állítani, hogy ez érdekes játék is lehetne, akkor jönnek a tagbaszakadt fanok, hogy "Te nem is játszottál a dárkszóósszal, közöd sincs a játékhoz, hogyha Neked ez tetszik". Csak azt nem értem, hogy mi a pék f*szának kell mindig ilyen becsmérlően hasonlítgatni a játékokat egymáshoz, és miért kell pálcát törni azokon a fejlesztőkön, akik szerencsét akarnak próbálni a zsánerben kisebb változtatásokkal.
2.
DON GONDOCS
Jó ez. Nem olyan kimért és taktikus mint a DS széria ez már inkább hasonlít egy hack n slashre. sokkal gyorsabb és több lehetőség a támadások elkerülésére.
1.
StevenSan
Szerencsétlen játék, erre is milyen "előhate" van már.

Én már most leszögezem, hogy nem nekem valók ezek a souls féle játékok, én nem játszok velük. Viszont valamit nem értek. Többek meg igenis szeretik őket és szénné játsszák magukat velük. Most okés, a stílusteremtő Souls és a Bloodborne az frankó. Ahogy láttam többen elfogadták a Lords of the Fallen-t is és azért végig játszották, azt mondták abszolút nem rossz végül is.

De sok helyen olvasom erről a Surge-ról, hogy előre elutasítják a stílus rajongói. Mert Sci-fi, meg miegymás. ÉS végül is azt magyarázhatná nekem el valaki, hogy ha valaki ezt szereti, akkor már trailerek alapján mitől olyan ellenszenves neki ez a játék? Az hogy sci-fi a setting, attól még lehet ez is jó. Vagy nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...