Így harcolunk a The Surge-ben

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 20.
  • Videó
A sci-fi Dark Soulsnak titulált The Surge-ben elég összetett harcrendszer dolgozik, akár vízszintesen vagy függőlegesen is támadhatunk benne, egy-egy adott testrészt célozva. A levágott tagokat később fel is használhatja karakterünk.

A Deck 13 akció-szerepjátékában elég sokat kell harcolni, nem csupán azért, hogy életben maradjunk az ellenséges világban, hanem azért is, mert az elhullottak után járó zsákmány is kulcsfontosságú.

Érdekesség, hogy becélozhatjuk az ellenfél konkrét testrészét, amit leszelve később magunkon hasznosíthatunk. Ha védtelenebb pontokat támadunk, rövidebb ütközetekre számíthatunk, de ha az értékes implantátumokra fáj a fogunk, akkor a csata sokáig elhúzódik.

De beszéljen inkább az új előzetes! A játék már elkészült, így május 16-án simán megjelenhet PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
12.
Rezsidémon
Én a Bloodbornt a hangulata miatt vettem meg, hogy utána jól elakadjak benne egy ponton :D Ez a Surge a harcrendszere miatt érdekesnek tűnik, de ugyanennyire hangulattalannak is :/
11.
Őrnagy
Hiába változatosak a helyszinek, ha az elsőn se jutok át 2 hét alatt :(
5.
Sünkutya
Dark Souls játékokkal nem játszottam. Lords of the fallen-t kípróbáltam ott nekem az nem tetszett hogy mikor elhaláloztam újra meg kellett ölni az összes addigi ellenfélt, így a türelmem hamar elfogyott. Ez a scifi-s történet amúgy bejövős, legalábbis az én érdeklődési körömhöz közelebb áll. Tesztek után lehet hogy kipróbálom. Ha lenne normális checkpoint az ilyen játékoknál akkor nem vetném el őket. Valamilyen szintem sajnálom is hogy számomra ezek a játék túl nehezek.
2.
DON GONDOCS
Jó ez. Nem olyan kimért és taktikus mint a DS széria ez már inkább hasonlít egy hack n slashre. sokkal gyorsabb és több lehetőség a támadások elkerülésére.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...