Swappygame - elindult a használt játékok Vaterája

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 20.
  • Hír
Link másolása
A használt videojátékok piaca folyamatosan növekszik, és kishazánkban is van igény egy olyan oldalra, ahol biztonságos keretek között adhatjuk el megunt játékainkat, cserélhetünk vagy vásárolhatunk. Itt a Swappygame!

Manapság a méregdrága konzolos és PC-s játékok sok játékos számára használtan is értéket képviselnek. Mindeddig azonban a megunt videojátékok cseréjére, adás-vételére nemzetközileg és itthon sem létezett biztonságos, szervezett keretek között működő megoldás. A gamerek általában különböző közösségi média csoportokban próbálják elpasszolni a már nem használt játékaikat, azonban ez a módszer sok szempontból nem baráti és biztonságos ("utalj előre, aztán várd a csomagot, ami lehet, hogy nem érkezik meg" - na, ennek vége).

A videojátékok úgynevezett másodlagos piaca is fejlődik, több milliárd dolláros üzletté nőtte ki magát. Ezt ismerte fel egy magyar startup, mely létrehozta a használt videojátékok adás-vételére és cseréjére biztonságos kereteket kínáló Swappygame nevű online piacteret.

Az oldalon bárki pofonegyszerűen eladhat, vehet és csereberélhet használt videojátékokat. Továbbá a platform szűri azokat, akik hamisított, vagy kalóz játékokat próbálnak meg értékesíteni. Ezentúl nem fogja olcsón megvenni tőled a játékot az adott sufnibolt, csak azért, hogy jóval drágábban adja tovább. A bevétel a te zsebedben landol!

"A Swappygame egyik fő előnye abban rejlik, hogy vásárláskor azonnal megterheljük a vásárló bankkártyáját, de az összeget csak abban az esetben írjuk jóvá az eladó számláján, ha a vásárló visszaigazolta a tétel megérkezését. Tehát az eladó biztos lehet benne, hogy az eladás pillanatától a pénz rendelkezésre áll, illetve a vásárló is nyugodt lehet, hogy a pénzt csak akkor kapja meg az eladó, ha valóban eljuttatta hozzá a játékot” – fogalmazott Alcser Norbert alapító.

A srácok 30 ezer felhasználót szeretnének elérni az év végéig, majd később jöhet az angol nyelvű verzió is. A szolgáltatás itthon hiánypótló, nincsenek vetélytársak, így bizonyára sokan rákattannak majd.

7.
7.
Raptor X
1. ez egy szánalmas reklám
2. megnéztem. hagyjuk...
6.
6.
Rezsidémon
Jó lesz ez. Megvárom, amíg kiforrja magát, aztán kipróbalom
5.
5.
Falcon
még az árak sincsenek kitéve menyibe kerül inkább maradok a játékaim.hu nál
4.
4.
semike
A jatekaim.hu annyit fejlodott h fizethetsz a hirdetesekert....:)
2.
2.
McDuff
A játékaim.hu is ezt a célt szolgálja, bár tény, hogy a 7 év alatt mióta használom, nem fejlődött előre egy métert sem. Meglessük ezt is.
1.
1.
hoaw
Köszönöm az ajánlást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...