Free-to-play modellel tart Kínába a Rocket League

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 21.
  • Biznisz
Link másolása
A héten jelentős mérföldkőhöz érkezett a Psyonix játéka, amely folytatja hódító útját, és hamarosan Kínát is beveszi. A rajtban a Tencent segít a csapatnak, ami az új piacon free-to-play modellben gondolkodik.

A Psyonix a héten jelentette be, hogy már 30 millió játékosnál jár a Rocket League, hamarosan azonban még nagyobbra nőhet a rajongótábor, ugyanis Kínában is elrajtol a játék.

A csapat a Tencenttel állapodott meg a zökkenőmentes kínai premier érdekében, a bejelentésből pedig az is kiderül, hogy bár a játékmenet alapvetően nem fog változni a kínai kiadásban, az üzleti modell más lesz: a kínai Rocket League free-to-play lesz, vagyis a különböző extra tartalmakért kell csak fizetniük a helyi játékosoknak.

A hírek szerint más változás sincs kizárva, de ennél jobban nem mentek bele a részletekbe a készítők.

5.
5.
cyberstaker
#4: Igazad van, meggyőztél :D Most már szerencsésnek is érzem magam ^^
4.
4.
dcba
#3: Ja, raadasul, lehet oket majd jobban fogjak zaklatni, h vegyel ezt azt amazt, minden elinditaskor villogni fognak a kihagyhatatlan ajanlatok, h most csak ma 20% a rozsaszin nitro fuston csak most 4.99$.

Hidd el a F2P modellnel undoritobb nincsen!
3.
3.
cyberstaker
#2: Végül is lehet, hogy a piaci felmérések alapján náluk jobban megy ez a in-app billig/dlc alapú vásárlás. Ha meg tényleg annyira le lesz korlátozva a játék, akkor nem sokkal kapnak belőle többet ingyen, mint egy mezei demo.
2.
2.
dcba
#1: pl, h a kinaiak lehet megkapjak az alapjatekot, marmint a teljesen alap focis jatekmodot, mondjuk egy alap autoval es mondjuk 2 palyaval, a tobbit meg meg kell venniuk. Ez csak spekulacio, de egyatalan nem biztos, h ok ezzel jobban jartak mint mi.
1.
1.
cyberstaker
Azért kíváncsi lennék mivel érdemelte ki Kína, a Psyonix ezen hozzáállását. Ha ők nem, akkor én itt, Európában miért fizettem érte? Azt nem tudjátok véletlenül mi áll a megváltozott üzleti modell hátterében?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...