DiRT 4 - hajts félelem nélkül!

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 27.
  • Videó
A DiRT 4 legújabb előzetesében a játékmenet mellett a zenén lesz a hangsúly, hiszen a játékban olyan előadók dalai csendülnek majd fel, mint a The Amazons, a Sigma, a Freak and Pretty és a Vicious.

A DiRT 4 a tervek szerint június 9-én rajtol el, méghozzá PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. A negyedik felvonásban minden eddiginél több amerikai helyszínre látogathatunk majd el, kezdve Michigantől Nevadán át egészen Kaliforniáig. De Mexikóba is átruccanunk, ahol többek között buggykat és kamionokat is meghajthatunk.

6.
Falcon
#4: van kormányod egyáltalán? mert az gáz ha joy al várod a szimulátor f1 et
5.
GAMEROD
Sem ez a narancssárgás agyonblur-ozott grafika, sem a játékmenet nem jön be. Hol vannak már a régi szép British Rally játékok ahol kitaposott hegyi ösvényeken kellett tolni.
4.
S.ityu
#3: kábé... olyan, mintha egy Colin Mcrae Dirt gameplay videót néznék, az 2007-ben egy remek játék volt, még mai szemmel is szép, na de hogy a Codi nem fejlődik semmerre, vagy hogy egy új motort nem bírnak összedobni... nálam különben az F1-nél leszerepeltek azzal, hogy képesek voltak egy szimulátor helyett árkád f*st összetákolni, mikor mindenki tudja, hogy a F1 az a türelem játéka és a taktikáé, nem attól izgi hogy kamu fizikával driftelek a kanyarban és persze ki sem pördülök :D na mindegy ennyit a szériáról
3.
Angelwing
nekem a grafika nem tetszik,kb mintha 5 évvel ezelőtti színvonalon lenne.
2.
S.ityu
azért hiányolom a Disturbed-öt belőle
1.
Darksiders84
Egész jó kis videó remélem jó lesz a játék vagyis több lesz mint az elődje + grafika és járművek pályák szerepeltetése. Lesz mivel játszani nyáron legalább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...