DiRT 4 - hajts félelem nélkül!

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 27.
  • Videó
Link másolása
A DiRT 4 legújabb előzetesében a játékmenet mellett a zenén lesz a hangsúly, hiszen a játékban olyan előadók dalai csendülnek majd fel, mint a The Amazons, a Sigma, a Freak and Pretty és a Vicious.

A DiRT 4 a tervek szerint június 9-én rajtol el, méghozzá PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. A negyedik felvonásban minden eddiginél több amerikai helyszínre látogathatunk majd el, kezdve Michigantől Nevadán át egészen Kaliforniáig. De Mexikóba is átruccanunk, ahol többek között buggykat és kamionokat is meghajthatunk.

6.
6.
Falcon
#4: van kormányod egyáltalán? mert az gáz ha joy al várod a szimulátor f1 et
5.
5.
GAMEROD
Sem ez a narancssárgás agyonblur-ozott grafika, sem a játékmenet nem jön be. Hol vannak már a régi szép British Rally játékok ahol kitaposott hegyi ösvényeken kellett tolni.
4.
4.
S.ityu
#3: kábé... olyan, mintha egy Colin Mcrae Dirt gameplay videót néznék, az 2007-ben egy remek játék volt, még mai szemmel is szép, na de hogy a Codi nem fejlődik semmerre, vagy hogy egy új motort nem bírnak összedobni... nálam különben az F1-nél leszerepeltek azzal, hogy képesek voltak egy szimulátor helyett árkád f*st összetákolni, mikor mindenki tudja, hogy a F1 az a türelem játéka és a taktikáé, nem attól izgi hogy kamu fizikával driftelek a kanyarban és persze ki sem pördülök :D na mindegy ennyit a szériáról
3.
3.
Angelwing
nekem a grafika nem tetszik,kb mintha 5 évvel ezelőtti színvonalon lenne.
2.
2.
S.ityu
azért hiányolom a Disturbed-öt belőle
1.
1.
Darksiders84
Egész jó kis videó remélem jó lesz a játék vagyis több lesz mint az elődje + grafika és járművek pályák szerepeltetése. Lesz mivel játszani nyáron legalább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...