Rime - így lesz az ötletekből valóság

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 8.
  • Videó
Link másolása
Az eredetileg Sony-exkluzívnak indult Rime végül új kiadónál kötött ki, ami nemcsak azt hozta magával, hogy májusban már játszhatunk a játékkal, hanem azt is, hogy egyszerre több platformon is kipróbálhatjuk majd.

Május utolsó hetében jelenik meg a Rime, amiben egy hajótörött, emlékeit elvesztő kisfiút alakítunk majd, aki egy látszólag lakatlan szigeten fejtörők és nem kevés felfedezés közepette igyekszik válaszokat találni arra, ki is ő, és hogyan került ide.

A kalandozásra, felfedezésre és rejtvények megoldásaira fókuszáló Rime május 26-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A némileg drágább Switch-verzió kicsit később, valamikor nyáron élesedik.

2.
2.
Yanez
Nekem csupán egy problémám van az ilyen típusú játékokkal. A felfedezést és a fejtörőket imádom, de amikor folyton folyvást ezt kell csinálni, és szinte nulla akció társul hozzá, akkor olyan 7-8 óra után már hótunalmassá válik. Néha pedig előbb is. Ebben az esetben az egyetlen dolog, ami ki tud húzni egy hasonló játékot a kakiból, az egy sikeres, izgalmas sztori. Nos, ennek nem hiszem, hogy lesz ilyenje.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...