Június végén jön PS4-re az Elite: Dangerous

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Régóta váruunk az Elite: Dangerous PS4-es verziójára. A Frontier korábban a második negyedévre ígérte az űrszimulátort, amit végül sikerült is tartani. Egy friss előzetessel hangolódunk a premierre.

Kicentizték a készítők, de végül csak megjelenik 2017 második negyedévében az Elite: Dangerous PS4-es verziója. A Frontier Developments szerint június 27-én csaphatunk le az új kiadásra, amely "teljes mértékben kihasználja a PS4 Pro képességeit is".

Egy ilyen játék esetében az irányítás kulcsfontosságú: a DualShock 4 touchpadjéhez például gyorsbillentyűket rendelhetünk.

Szintén június végén érkezik a beígért dobozos változat is PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A Legendary változat már alapból tartalmazza a 2015-ös Horizons kiegészítőt, valamint 1000 ingame kreditet is.

8.
8.
KopyAti
7.
7.
rapapa
Mi az, hogy "dobozos változat"? Egy doboz ami letöltőkódot tartalmaz? Mert a játék nyilván nem lesz benne, hisz az egy szerveren van
6.
6.
KopyAti
5.
5.
frankdelgado
Majd lesz fps modul. Egyszer.
4.
4.
Aanash
Ehhez igérték hogy majd idővel űrruhában is ki lehet menni a bolygókra?
3.
3.
Machiavelli
#2: Gondolom kell nékik egy kis idő míg implementálják ezt a fícsőrt.
2.
2.
Geribácsi
"Will Elite Dangerous support PlayStation®VR?
Elite Dangerous is a flagship VR game on PC so of course, VR is important to us. It’s definitely something we’re looking into, but we have nothing to announce for launch."

őőő, akkor mijafakk?
1.
1.
Geribácsi
Ha lesz VR támogatás akkor instant.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...