E3 2017: Sakuna: Of Rice and Ruin - kapa és kard

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Edelweiss új játéka lényegében egy oldalnézetes platformer, ám a harcok között a farmunkat is egyengetni kell. Rizst ültethetünk, és ha eljön az ideje, betakaríthatjuk a terményt. Kár, hogy a démonok beleszólnak a békébe.

A Sakuna: Of Rice and Ruin egy bájos grafikájú oldalnézetes akció-platformer, amit még fejlett mezőgazdálkodás-szimulációval is megspékeltek. A címszereplő hölgy legtöbbször kapát, sarlót és minden más fegyvernek is bevethető eszközt használ a környéket terrorizáló démonok ellen. Lehet erős, gyenge és egy speciális támadásunk - ezek kombinálásával pedig szép kombókat mutathatunk be.

Ha pedig egyszer visszavonulunk a falunkba, gondozhatjuk a földünket, elvetjük a rizst, kapálgatjuk, és ahogy telnek az évszakok, betakarítjuk. A munka egyébként a harci képességeinket is fejleszti. A Sakunában a japán legendák ihlették a különböző ellenségeket, a készítők számos legendának jártak utána, kisebb és nagyobb démonokkal is összecsapunk a játékban.

Lesz sztori is, Sakuna a faluban töltött idő alatt egyre többet tanul az emberi kapcsolatokról, és remélhetőleg megtalálja a módját annak is, hogyan gyógyíthatja meg társai lelkét.

A játék 2018-ban várható PC-n és PS4-en.

1.
1.
Shannaro
Nagyon tetszik! Tutira beszerzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...