E3 2017: Negyed óra foci a PES 2018-cal

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 15.
  • Videó
Link másolása
A délelőtt érkezett hangulatos, Maradonát is villantó Pro Evolution Soccer 2018-előzetes után most hosszabban is meg tudjuk mutatni mozgás közben a Konami focijátékának újabb epizódját.

A FIFA-sorozat idén is megkapja szokásos kihívóját, hiszen a Konami is előrukkol majd a PES-sorozat aktuális változatával. Az új rész szeptember 14-én jelenik majd meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A délelőtti előzetest itt tudjátok visszanézni.

10.
10.
Beniciodeltoro
Ennyit a PES robotmozgásáról :P

https://www.youtube.com/watch?v=dyKcRQAkHNQ
9.
9.
Beniciodeltoro
#8: Engem az jobban bosszantana hogy a saját játékosaim miért olyan birkák, vagy elfutnak a labda elöl, vagy a védekezésük olyan mint ha 6 évesekkel játszana az ember, rohadt unalmas fifázni.
16-17-es Premier Liga kijelző se volt nagy kreálmány, gondolom az EA-t kérték fel ,vagy ez van a szerződésükben hogy a tv közvetítésekben ez a logó szín menjen.
8.
8.
Hunszi
Egy biztos...a kijelzők rettenetesen csúnyák. Olyan mintha valaki paintben hamar összedobta s kevert volna egy kis kékes és zöldes színt.
7.
7.
unrealnoise
Nagyon jól néz ki. Idén csak egy focis cuccot veszek, és az ez lesz.
6.
6.
Beniciodeltoro
Nem linkeltem.

https://www.youtube.com/watch?v=OekqEbmowFY
5.
5.
Beniciodeltoro
#4: A PES17-ben elég jó volt a mozgásuk, ahogy elnézem +1-es sebességen tolja, én 0-án szoktam, de a +1 sem annyira gyors.
Fordulékonyabbak a PES-ben jóval mint a Fitymában....de sanszos hogy a Fifát is megveszem, jó néha váltani, pl a karrier mód elég jó a fifában.
4.
4.
tityesz
#3: ugyanaz mindketto,teljesen eletszerutlen robotmozgas van mindket jatekban.
3.
3.
Beniciodeltoro
#2: A Fifában ha Fast-re állítod a játék sebességét akkor is olyan dadogósan mozognak benne mint akiket csípőprotézissel műtöttek, ha megnézel egy meccset a tv-ben (nem magyart) látod hogy sokkal fordulékonyabbak , a PES-ben ezek jobban kivannak dolgozva.
Ráadásul a Fifában még egy Ronáldoval is fölédurrantod a lasztit ha legurítják neked és kicsivel nagyobb erőt teszel a lövésbe, a játék élményét ölik meg ezzel, a PES-ben a kapáslövések szinte mindig kaput találnak.
A PES-ben nézd meg az ütközéseket, sokkal realisztikusabb mint a Fifában, a kövi videó mindent elárul mennyire robotszerű a mozgásuk, nincs bennük élet.

https://www.youtube.com/watch?v=UVd8VGwq5w8
2.
2.
tityesz
Ugyanolyan darabos fos ez is,mint a Fifa...hihetetlen,hogy nem tudnak 2017-ben egy valoban mozgasrealisztikus jatekot csinalni,mint az NHL,vagy az NBA.
1.
1.
Yanez
Nagyon nem rossz, de szerintem a Fifa jobb és realisztikusabb. Legalábbis jelenleg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...