Need for Speed: Carbon - Infók a gyűjtői kiadásról

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Need for Speed: Most Wanted vérbeli rajongóknak szánt változatának sikere után számítani lehetett egy Carbon-féle bővített kiadásra is - íme, a részletek...
A Need for Speed: Most Wanted vérbeli rajongóknak szánt változatának sikere után számítani lehetett egy Carbon-féle bővített kiadásra is - íme, a részletek...



Várhatóan az alapverzióval egyidőben jelenik majd meg a Need for Speed: Carbon - Collector's Edition, mely három vadi új és tíz speciálisan tuningolt gépet tartalmaz majd. Lesz itt hat további exkluzív verseny, tíz matrica-csomag és egy bónusz-DVD jó pár kiló, finom kulisszatitkokat rejtő videóval. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a bővített pakk minden platformra elkészül-e, így a fejleményeket várjuk sok-sok szeretettel!
13.
13.
atish19
Valaki nem tudja, hogy ilyen Carbon Collectros Editiont lehet még megvásárolni online boltokban valahol, mert én nem találok csak az alap kiadást.
12.
12.
majoros25
Hát én tuti meg veszem ezer százalék de amíg a demót nem látom addig nem tom minden a demón múlik ha az oltári jó akkor jöhet ha meg nem akkor ti is tudjátok a videók és képek oltárian néznek ki ezt nem csodálom egy NFS-tól de mindíg ott van az a de ha nagyon este lesz az számomra kis szépséghiba be vallom az ár nem izgat annyira na jó egy kicsit alig várom egész novemberig gyűlytök ja és igen PC-re megjelenik igaz? remélem tuti és azért a határidőt kicsit megrövidíthetnék jó volna császtok szerintem :)))
11.
11.
Tocsek
Ja Ce-t vágom mi :), én nem ugy csináltam, valmi filet másoltam valahova és black editon lett. A MW eredeti de szerettem volna egy eredeti MW black editon-t :) de nem lett eredeti :(
9.
9.
Tocsek
Hehe, tuti nem fogják Magyarországon kiadni a Collector's Edition ugyanis a MW Collector's Edition-t se adták ki ithon :(.
8.
8.
szpiiit
ui: ja és az csak alap gém semmi ...edition vagy ami szokot
7.
7.
szpiiit
javítsatok ki ha tévedek!!!!!! de a nfs undergrung2 amikor megjelent aszem h 20000körül volt TE TÉNYLEG NEM TOM PONTOSAN CSAK AZT HISZEM!!!

6.
6.
machintos
attol függ mennyit kérnek érte mert azért 20000 ezret nem adok érte.
5.
5.
Roly
lehet h még annyi se lesz, nwn2nél a collectors +2000 ft
4.
4.
dr3l
jól hangzik, én is várom tárt karokkal az infókat! :D
3.
3.
Grunda
jóólhangzik, majd lehuzzuk vhonnan:D nkeem már cask 1kérdésem lenne, a Need For Speed: Carbon demo mikor jelenik meg?
2.
2.
Roly
1.
1.
Guppi
Azta!! De király!! Ha lesz PC-re akkor biztos megveszem. Szerintem megéri (Kivéve ha 20.000ft mert akkor tényleg fanatikusnak kell lennie az embernek)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...