Monster Hunter: World - csúszni fog a PC-s verzió

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 29.
  • Csúszás
A Capcom illetékese szerint a Monster Hunter: World PC-s verziója csak a konzolos változatok után jelenik meg, mivel a csapatnak nincs elég emberre arra, hogy mindhárom platformra egyszerre dolgozhasson.

A VG247-nek adott interjújában a szörnyvadászós játék producerre, Ryozo Tsujimoto elmondta, hogy a Monster Hunter World PC-s verziója csak valamikor a konzolos változatok után kerül a boltokba.

A Capcom nem másodlagos platformként tekint a PC-re, és a kalózkodás sem játszik közre a döntésnél, egyszerűen arról van szó, hogy nincs elég emberük arra, hogy mindhárom masinára egyszerre fejlesszenek.

A játék a Capcom oszakai bázisán készül, és a csapat több időt szeretne a PC-s verzióra fordítani, így egy optimalizált és finomhangolt változattal rukkolhatnak elő, dacára az  erőforrás-hiánynak. Ez lesz az első olyan Monster Hunter, ahol a nyugati és a japán verziók egyszerre jelennek meg.

Tsujimoto szerint azok is jól járnak a porttal, akik bivalyerős masinával rendelkeznek, de a motor jól skálázható, így közepes konfigurációkon sem lesznek sebességgondjaink.

A Monster Hunter World 2018 elején landol PS4-en és Xbox One-on, majd valamivel később PC-re is befut.

6.
6.
NECROSMOKE
#5: XD Az enyem is ra fog XD
5.
5.
Zisten
#1: Remélem nem, mert rámegy a gatyám is. :)
4.
4.
Zisten
Addig nincs gond amíg a PS4es hamarabb jön. :)
3.
3.
hedzsooo
Nem bánom! Inkább, mint hogy a megjelenésekor több sebből is vérezzen.
2.
2.
PaprikaJancsi
A Dragon's Dogma is késett PC-n.....4 évet
1.
1.
NECROSMOKE
ALIG VAROM!!!
Vajon lesz gyujtoi kiadas?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...