Mass Effect: Andromeda - próbaverzió mindenkinek

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 14.
  • Letöltés
Az Electronic Arts mindenki számára hozzáférhetővé tette a Mass Effect: Andromeda próbaverzióját. Tízórás kóstolót kapunk a játékból a vásárlás előtt, az eredményeinket pedig továbbvihetjük a végleges változatba.

Megértjük, ha vásárlás előtt futnál egy kört a Mass Effect: Andromedával, és valószínűleg örülni fogsz, hogy a minap PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhetővé vált a játék próbaváltozata. A demót 10 órán keresztül lehet nyúzni, és a mostani bejelentés szerint november 1-ig él az akció.

Az Access szolgáltatás előfizetőinek már ismerős próba során a single playert és a multiplayert is kipróbálhatod, és az első bolygót, az Eost fedezheted fel benne. Ha lejárt az időd, és megvásárolnád a játékot (ami az Originen és az Xbox Store-ban féláron kapható jelenleg), ott folytathatod a kalandokat, ahol abbahagytad.

41.
GAMEROD
#38: Az első hétre számoltak ekkora eladással.
40.
Hab
#36: Téma lezárva, de azért még egyszer leírod azt amit már százszor. Röhejes vagy! Viszlát a következő Mass Effect hírnél!
39.
BandiSecurity86
Ott ahol vettem,de nem cserélték be.Az eladó srác is meglepödőt hogy korlátozták.Aztán mondom akkor eladom.Nem vagyok az gyűjtő tipus.Erre eladni sem tudtam visszonylag olcsón sem 8000 pénzért :)
Ezt én a médi erejének tudom be,de tök mindegy igazából.Megyek is és sodrok még egy cigit :)
38.
BandiSecurity86
Én is úgy tudom hogy közel 4 millio adtak el az Andromédából.Biztos én öregszem,de tudtommal,ez igencsak jó eladásnak számit,még napjainkban is.
Én pl szinte 3 hónapig csak evvel játszottam szép kényelmesen.A végére ki is platináztam,mert nagyon adta játék.Attán beakartam cserélni valami másra
37.
Mirror
#36: De nem lett bukta azért vettük meg páran az hogy elkaszálta a kiadó köszönd magadnak és hozzád hasonlóaknak akik nem tudják még ma sem felfogni HOGY EZ NEM A ME FOLYTATÁSA ha így álltak volna hozzá a nyafikák akkor nem kaszálták volna el a sorozatot.:)
35.
Mirror
Nagyszerű legalább a sok nyafi kipróbálhatja aki eddig másra és a ostoba "szaksajtóra" hallgatott.
Nem értettem a sírást ennél a játéknál mivel elmondták a készítők hogy nem a következő része az ME sorozatnak, ennek dacára vérpityu és népi zenekara csak azért is egy sz.r folytatásnak kiáltja ki valamiért elengedték a fülük mellett a lényeget, mert azt leszámítja egy értelmes ember hogy a MEA nem a sorozat része rájön hogy egy jó kis felfedezős, fejlődős, lövöldözős rpg-t kap cserébe amiért bőven megéri beruházni rá.
33.
cod4O
#32: Jólvan,most ez nem "gépilési hiba"(mert azért az) hanem 8 sör most bennem van.
32.
cod4O
#15: Tudom mit kartál írni.Olyankor történik félreértés,ha valaki ismeretlennek küldted volna az egyetértésedet és azt moderálták volna.Akkor azt hitte volna az illető,hogy az "ellenséggel" értesz egyet.Csak sajnos erre nincs szabály.(ilyenkor külön kérni szoktam,hogy módositva mekerüljön az üzi,vagy ha nem súlyos,akkor teljes egészében maradjon meg.(tapasztalat ez minden forumozótársamnak,azért osztottam meg most ezt)
31.
NemecsekErno
#30: Nem vagyok rajongó, inkább sóher. Nálam a 20 euró a lélektani határ, amikor elgondolodom egy játék beszerzésén - hacsak nem egy olyan régóta várt, mint a Uncharted Remastered, mert azért 30-ot is megadtam használtan.

Ha ennek az ára ilyen szépen esik, és tetszik a 10 óra ingyenjáték, akkor még talán az idén ez meg is lessz a fa alá.
30.
GAMEROD
Jó hír viszont a megmaradt rajongók számára hogy a Deluxe Edition 70 euró helyett már csak 35 euró.
29.
Mortis
nyilvánvalóan játszódik a játékon, hogy nem volt elég idejük a fejlesztőknek. tudom, elvileg 5 évig kotlottak rajta, de kíváncsi lennék hogy azalatt mennyi időt fordítottak a tényleges fejlesztésre, mert rendkívül hullámzó a játék teljesítménye. pl. mindenki lehúzza az animációkat jogosan, miközben a Cora szexjelenet még a Witcher 3-ban levőket is könnyen megszégyeníti - ez mutatja, hogy igenis tehetséges és jó animátorok vannak a csapatban. a trial-ban csak az első bolygót láttam és abban is volt potenciál, ahogy a wiki és hírek alapján az összes többiben, csak az egész ötlettelenségbe burkolózik, mert -mint ahogy írtam- úgy sejtem, hogy közel sem volt elég idejük minden helyszínt és karaktert különlegesre megcsinálni, ezért mindenhová ugyanaz került...fetch
a történetre nem nagyon lehet mentségük, az szimpla csalódás az eddigiek után.
28.
GAMEROD
#27: Én nem erőltetem senkire a véleményem, le is írtam hogy akinek tetszik, annak jó szórakozást hozzá. Csak egyszerűen nem vagyok híve az erőltetett, elkapkodott megtervezetlen és minden fejlesztést nélkülöző dolgoknak. És természetes az én és sok más ember felháborodása esetleg hangos felnevetése a játék láttán, pedig mi is ezt a játékot vártuk évek óta. 40 millió dollárért, aminek valószínűleg az lett a sorsa hogy a nagy részét ki tudja hova könyvelték, a közönségnek pedig odavágtak egy rpg-nek csúfolt ugrabugrát az N64 korszakból.
27.
Hab
#22: Mondjuk az egyetlen aki másra akarta erőltetni a véleményét au Gamerod. Ő hányja oda minden rohadt ME hír alá, hogy mekkora rakás szar a játék.

Másrészt a média már előre leírta a játék, ennek hatására én is. Egy hónappal később vettem csak meg, de kellemesen csalódtam. Anyagilag kétlem, hogy bukta lett volna, maximum nem hozta az elvárt sikert.
26.
GAMEROD
#24: A Mafia 3 után már óvatosabb voltam, annál valóban odalett 18 rugó. Kipróbálni kipróbáltam a virágboltból persze, rajta volt a kezem az origin vásárlás gombján, de inkább nem. Lényeg mi lényeg, Mass Effecthez az SC fejlesztői kellenek, nekik a kisujjukba van, ez a mostani brigáddal meg csináltassanak egy új Mr. Bean játékot, azzal talán sikerre vihetik.
25.
Yanez
#24: Megint jössz ezzel a haszontalan ps ex dumával. Szinte már én szégyellem magam. Mindenhova rámerőszakolod, még akkoris, ha szó sincs róla. No de ha hiányzik a flémelő trollkodás, folytasd csak! Vagy inkább nőjjünk már végre fel.
24.
kindzsal
#22: " A jó játékok pedig nem nagyon szoktak," De sajnos szoktak, ahogy filmek is. Nyilvan ha Ps ex akkor nem beszelhetunk bukott jatekrol, csak reteg es meg nem ertett de amugy sikeres jatekrol...

Az a baj, hogy a ME:A nem rossz jatek csak kozepszeru, ez altlaban nem szokott baj lenni, de a ME tul nagy nev volt ehhez.

Gamerrod: Remelem nem azert haragszol ennyire a ME-re, mert a megvasarlasaval odalett 2 havi zsebpenzed, mert akkor total megertem a hiszti-krisztit.
23.
GAMEROD
Ha mást nem, miután kijön a Star Citizen fel kell karolni a fejlesztőit és azokkal megcsináltatni az új Mass Effectet. Ők megmutatnák milyennek is kell lennie egy igényesen összerakott Scifi-nek, melynek a szimpla demója után is köpni nyelni nem tud az ember, annyira nextgen és kidolgozott minden szeglete. Mindenesetre talán jót tett a Bioware-nak és az EA-nak ez a dolog, talán megtanulják hogy legközelebb igényesebb munkát adjanak ki. Nem szabad alájuk adni a lovat mert akkor továbbra sem fejlesztenek rendesen semmit, hanem "jól van az úgy, úgyis megveszik" alapon ontják magukból az inkább nem hivatalos olcsóbb gyenge mellékszálnak tűnő folytatásokat a teljes értékűnek tekinthetőek helyett.
22.
Yanez
Azért ne merüljünk bele az egyéni ízlésünknek nyújtotta világba. Az egy dolog (és szerintem jó), hogy egyeseknek bejön, de a game attól még sajnos bukott. A jó játékok pedig nem nagyon szoktak, ha nem kezeljük elvakultan a tényeket.

Félreértés ne essék, nekem is sok olyan játék tetszett már, ami amúgy bukta volt, és nagyon sajnáltam is. Viszont nem is állítottam, hogy ez akkor most egy jó játék, mert nekem tetszik.
20.
GAMEROD
Bukott, vagy nem bukott? Bukott. Ennyi. Erre futotta az ötéves dollármilliós fejlesztésből, hogy simán el van intézve a járműbe szállás animációja egy eltűnéssel. Hagyjuk már. 2001 óta ilyen megoldást nem láttam vaze. A 2 éves Hitman fent van a listákon, ez meg sehol, teljesen megérdemelten.
19.
LtK
#16: Made my day! :dDD
18.
KőbányaKispest
A szart is kipróbálhatod már ingyen, csak vedd meg utána....
17.
Machiavelli
Nekem nagyon bejött. a játék, Örülök, hogy nem hallgattam senkire, hogy meg vegyem-e. Azt elismerem, hogy nem a világ legjobb játéka, vannak hibái is, de ettől függetlenül azért egy szerethető kis alkotás lett.
16.
Crow77
15.
kopic
#6: kimoderált üzenet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...