Mass Effect: Andromeda - próbaverzió mindenkinek

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 14.
  • Letöltés
Link másolása
Az Electronic Arts mindenki számára hozzáférhetővé tette a Mass Effect: Andromeda próbaverzióját. Tízórás kóstolót kapunk a játékból a vásárlás előtt, az eredményeinket pedig továbbvihetjük a végleges változatba.

Megértjük, ha vásárlás előtt futnál egy kört a Mass Effect: Andromedával, és valószínűleg örülni fogsz, hogy a minap PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhetővé vált a játék próbaváltozata. A demót 10 órán keresztül lehet nyúzni, és a mostani bejelentés szerint november 1-ig él az akció.

Az Access szolgáltatás előfizetőinek már ismerős próba során a single playert és a multiplayert is kipróbálhatod, és az első bolygót, az Eost fedezheted fel benne. Ha lejárt az időd, és megvásárolnád a játékot (ami az Originen és az Xbox Store-ban féláron kapható jelenleg), ott folytathatod a kalandokat, ahol abbahagytad.

41.
41.
GAMEROD
#38: Az első hétre számoltak ekkora eladással.
40.
40.
Hab
#36: Téma lezárva, de azért még egyszer leírod azt amit már százszor. Röhejes vagy! Viszlát a következő Mass Effect hírnél!
39.
39.
BandiSecurity86
Ott ahol vettem,de nem cserélték be.Az eladó srác is meglepödőt hogy korlátozták.Aztán mondom akkor eladom.Nem vagyok az gyűjtő tipus.Erre eladni sem tudtam visszonylag olcsón sem 8000 pénzért :)
Ezt én a médi erejének tudom be,de tök mindegy igazából.Megyek is és sodrok még egy cigit :)
38.
38.
BandiSecurity86
Én is úgy tudom hogy közel 4 millio adtak el az Andromédából.Biztos én öregszem,de tudtommal,ez igencsak jó eladásnak számit,még napjainkban is.
Én pl szinte 3 hónapig csak evvel játszottam szép kényelmesen.A végére ki is platináztam,mert nagyon adta játék.Attán beakartam cserélni valami másra
30.
30.
GAMEROD
Jó hír viszont a megmaradt rajongók számára hogy a Deluxe Edition 70 euró helyett már csak 35 euró.
29.
29.
Mortis
nyilvánvalóan játszódik a játékon, hogy nem volt elég idejük a fejlesztőknek. tudom, elvileg 5 évig kotlottak rajta, de kíváncsi lennék hogy azalatt mennyi időt fordítottak a tényleges fejlesztésre, mert rendkívül hullámzó a játék teljesítménye. pl. mindenki lehúzza az animációkat jogosan, miközben a Cora szexjelenet még a Witcher 3-ban levőket is könnyen megszégyeníti - ez mutatja, hogy igenis tehetséges és jó animátorok vannak a csapatban. a trial-ban csak az első bolygót láttam és abban is volt potenciál, ahogy a wiki és hírek alapján az összes többiben, csak az egész ötlettelenségbe burkolózik, mert -mint ahogy írtam- úgy sejtem, hogy közel sem volt elég idejük minden helyszínt és karaktert különlegesre megcsinálni, ezért mindenhová ugyanaz került...fetch
a történetre nem nagyon lehet mentségük, az szimpla csalódás az eddigiek után.
28.
28.
GAMEROD
#27: Én nem erőltetem senkire a véleményem, le is írtam hogy akinek tetszik, annak jó szórakozást hozzá. Csak egyszerűen nem vagyok híve az erőltetett, elkapkodott megtervezetlen és minden fejlesztést nélkülöző dolgoknak. És természetes az én és sok más ember felháborodása esetleg hangos felnevetése a játék láttán, pedig mi is ezt a játékot vártuk évek óta. 40 millió dollárért, aminek valószínűleg az lett a sorsa hogy a nagy részét ki tudja hova könyvelték, a közönségnek pedig odavágtak egy rpg-nek csúfolt ugrabugrát az N64 korszakból.
27.
27.
Hab
#22: Mondjuk az egyetlen aki másra akarta erőltetni a véleményét au Gamerod. Ő hányja oda minden rohadt ME hír alá, hogy mekkora rakás szar a játék.

Másrészt a média már előre leírta a játék, ennek hatására én is. Egy hónappal később vettem csak meg, de kellemesen csalódtam. Anyagilag kétlem, hogy bukta lett volna, maximum nem hozta az elvárt sikert.
23.
23.
GAMEROD
Ha mást nem, miután kijön a Star Citizen fel kell karolni a fejlesztőit és azokkal megcsináltatni az új Mass Effectet. Ők megmutatnák milyennek is kell lennie egy igényesen összerakott Scifi-nek, melynek a szimpla demója után is köpni nyelni nem tud az ember, annyira nextgen és kidolgozott minden szeglete. Mindenesetre talán jót tett a Bioware-nak és az EA-nak ez a dolog, talán megtanulják hogy legközelebb igényesebb munkát adjanak ki. Nem szabad alájuk adni a lovat mert akkor továbbra sem fejlesztenek rendesen semmit, hanem "jól van az úgy, úgyis megveszik" alapon ontják magukból az inkább nem hivatalos olcsóbb gyenge mellékszálnak tűnő folytatásokat a teljes értékűnek tekinthetőek helyett.
22.
22.
Yanez
Azért ne merüljünk bele az egyéni ízlésünknek nyújtotta világba. Az egy dolog (és szerintem jó), hogy egyeseknek bejön, de a game attól még sajnos bukott. A jó játékok pedig nem nagyon szoktak, ha nem kezeljük elvakultan a tényeket.

Félreértés ne essék, nekem is sok olyan játék tetszett már, ami amúgy bukta volt, és nagyon sajnáltam is. Viszont nem is állítottam, hogy ez akkor most egy jó játék, mert nekem tetszik.
20.
20.
GAMEROD
Bukott, vagy nem bukott? Bukott. Ennyi. Erre futotta az ötéves dollármilliós fejlesztésből, hogy simán el van intézve a járműbe szállás animációja egy eltűnéssel. Hagyjuk már. 2001 óta ilyen megoldást nem láttam vaze. A 2 éves Hitman fent van a listákon, ez meg sehol, teljesen megérdemelten.
19.
19.
LtK
#16: Made my day! :dDD
18.
18.
KőbányaKispest
A szart is kipróbálhatod már ingyen, csak vedd meg utána....
17.
17.
Machiavelli
Nekem nagyon bejött. a játék, Örülök, hogy nem hallgattam senkire, hogy meg vegyem-e. Azt elismerem, hogy nem a világ legjobb játéka, vannak hibái is, de ettől függetlenül azért egy szerethető kis alkotás lett.
14.
14.
RangerFox
Hát én kipróbáltam, de nagyon nem adta, így ment is a szemétbe.
10.
10.
Hab
#7: Végigvitted legalább? Vagy mennyi idő után hagytad abba?
9.
9.
xanatos0911
#5: Hali, multkor neztem mas jateknal ha ramesz akkor ahol meg tudod venni ott az adatlapon lefelé kell gorgetni es ott lehet talalni "trial" opciot a jatekhoz. Lehet itt is igy van megoldva.
5.
5.
kryszisz
Sziasztok! Felnéztem PS Store-ban a Demo menüpontba, mert szeretném kipróbálni a 10 órás trialt nagyon, ott is van a Delux Edition, rögtön első opcióként, viszont mihelyst rápöttyintek csak a vásárlás opciót ajánlja fel, a free trial opció nincs mellette. Én vagyok a vak, vagy PS-en még nem él az akció? Előre is köszönöm a választ!
4.
4.
BandiSecurity86
Egy probát midenkinek megér.
Tudom botrány,de nálam az Androméda,meg Niho volt az év játéka.A sok véresszájú károgóra meg kár hallgatni.Valamiért sokan ezen a játékon tőltik ki való világban szerzett sérlmeiket :)
3.
3.
PiszkosFred
#1: Ez is egy velemeny.
En speciel nagyon jol szorakoztam vele, 98 oranal tettem le, es kacerkodok a gondolattal, hogy mas donteseket hozva ujrajatszam majd a telen (addig nincs ra ido).
Ketsegtelen, hogy voltak hibai es idiota megoldasai es nem a legjobb Mass Effect jatek, amely valaha megjelent. De, ha azon tul tud lepni az ember, hogy ez nem a triologia folytatasa, hanem egy kozepesen sikerult spinoff, akkor egy atlagos, de onmagaban azert szorakoztato sci-fi kalandjatekkal lesz dolga, melynel vannak jobbak es vannak sokkal rosszabbak is a kinalatban.

Mindensetre sajnalom, hogy a Mass Effect szeriat lelotte az EA, pedig jatszottam volna meg 1-2 resszel ebbol az univerzumbol. Igy marad 4 resz, amelyet barmikor ujrajatszhatunk, ennyivel kell beernunk.
2.
2.
kergabi83
#1: Ezután már csak egy lépés a Gold/Plus státusz! (ami egyben a játék végállomása is) Mondjuk szeptemberben? :D
1.
1.
GAMEROD
Nahát, ha ettől a lépéstől várják hogy még megvegye valaki, akkor lehet rossz lóra tettek, mert annak is elmehet a kedve tőle aki esetleg gondolkodott a megvételén, tisztelet a kivételnek persze. Nem találták el sem a hangulatot, sem a játéktervezést/menetet, sem a sztorit, sem az új fajokat, sem a környezetet semmit de semmit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...