PC-re is jön Peter Molyneux új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A 22Cans új alkotása tavaly landolt mobilokon, de Peter Molyneux csapata bejelentette, hogy a The Trail: A Frontier Journey idén nyáron a Steamre költözik. Ahogy a cím alapján sejteni lehet, egy utazásban veszünk részt.

A 22Cans leginkább a Curiosityről és a Godusról ismert, de tavaly év végén egy új mobiljátékkal is jelentkezett The Trail: A Frontier Journey címmel. Az anyag nyáron beveszi a PC-ket is, immáron The Trail: Frontier Challenge címmel.

Peter Molyneux alkotásában egy utazásban vehetünk részt hősünkkel. Többé-kevésbé lineáris kalandról van szó, ahol az útközben meghozott döntéseknek súlya lesz, de más utazókkal és falusiakkal is elbeszélgethetünk.

Igazán stílusos, minimalista grafikával operáló anyag a The Trail - győződj meg róla te is az alábbi videó segítségével:

11.
11.
kopic
Az uccso maradandó alkotása a Fable 2 volt, a 3.reszt nagyon elcseszte sajnos, lebutitottak 10 évesek szintjére és a sztori is jó lett volna ha sokkal hosszabbra csinaljak, több uralkodói döntéssel stb.
10.
10.
Heldengeist
#9: Szerintem ő inkább olyan, mint George Lucas. Ha van körülötte egy olyan stáb, amelyik pórázon tartja, akkor tud jó dolgokat csinálni, ha meg nincs, akkor semmit.
9.
9.
Extol
Alkotói válságban van!
8.
8.
GAMEROD
Mostanában nem fűződik a nevéhez nagy eresztés, az előző kockabontogatós játékának is nagyobb volt a füstje mint a lángja. A Bullfrog és Lionhead időszakban viszont örökzöldeket alkottak, a Theme Hospital még máig megunhatatlan,
7.
7.
Heldengeist
#5: Az a mostanában már több mint 10 éve tart.
5.
5.
Extol
B&W-féle forradalmi játékok... Nem tudok már fogalmazni ilyenkor. Peter egy zseni, csak mostanában nincs formában.
4.
4.
Extol
Ezek már nem azok a forradalmi B&W játékok... Gyerünk Pete, tudsz te ennél többet is!!!!!
3.
3.
crytek
Ez nyugodtan maradhatott volna mobilon...
2.
2.
imchristailor
#1: Csak szornyen unalmasnak
1.
1.
kastorhun
Kíváncsi vagyok az új készülő játékára, ez pedig nem tűnik rossznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...