Xbox One - itt vannak az egyedi profilképek

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 15.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft megosztott pár érdekességet az Xbox One legújabb rendszerfrissítéséről. Egy régóta várt funkciót kapnak meg a rajongók, végre egyedi profilképet is feltölthetünk, amit minden Xbox Live-tag látni fog.

Megérkezett az Xbox One legújabb rendszerfrissítése, amely egy olyan funkcióval jött, amire már régóta fájt a játékosok foga. Végre egyedi profilképeket is feltölthetünk magunknak, az új képet egy USB-s adattárolóra kell másolnunk, és azt a konzolra rádugva máris indulhat a csere. Ha ez nem feküdne, egy Windows 10-es PC-ről vagy egy okostelefonról is elvégezhető a művelet. 

Nemcsak a profilfotónkat állíthatjuk be így, hanem a saját hátterünket is - nem kell beérnünk a konzol által felkínált lehetőségekkel.

A legújabb frissítéssel már partnerünkkel közösen is streamelhetünk a Mixeren. Ez a Microsoft saját streaming szolgáltatása és a Twitch ellenfele, legfeljebb négyen indíthatunk egy közvetítést, a nézők pedig osztott képernyőn láthatják a végeredményt. Versenyjátékoknál és shootereknél tökéletes lesz.

Örülni fogsz a júliusi frissítésnek, ha a konzolodat több Xbox Live-felhasználó is használja. Gamertagünket már egy adott kontrollerhez is társíthatjuk, így elég bekapcsolni a megfelelő vezérlőt, a felhasználó azonnal bejelentkezik a fiókjába.

3.
3.
Machiavelli
Ezt tényleg frankó és hasznos fícsőrnek látszik.
2.
2.
frankdelgado
Ha mà nincsenek exklúzívok...akó valami legyen mà' ;)
1.
1.
zozo76hun
Kirpobaltam a multkor a MIXER-t. Tenyleg kurva jo, 2 streameltek, frankon lehetett egyutt nezni oket vagy valtani kozottuk. Ja, es nincs akkora keses mint a Twitch-en. A jo multkoriban a Mirror's Edge Catalys-ben a havernak akartam ezt-azt mutatni, nagyban magyarazok hogy itt erre, itt meg arra, akkor jottem ra mikor visszakerdezett hogy vagy 30-40 (!) masodperccel korabbi allapotot lat... Hagytuk is a franba az egeszet, elegge elfaradtam mire mindig bevartam ot is... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...