PlayerUnknown’s Battlegrounds - FPS-nézetben is

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 15.
  • Hír
Bár a fejlesztők korábbi nyilatkozatai alapján úgy hittük, hogy a vártnál hosszabb időre van szükség az FPS-szerverek élesítéséhez, a játék atyja, Brendan ‘PlayerUnknown’ Green szerint még júliusban sor kerül erre.

A PlayerUnknown’s Battlegroundsot egy külső nézetes túlélőjátékként ismerhettük meg, de van rá igény, hogy a belső nézetből is irányíthassuk kérészéletű hősünket, mivel korántsem olyan egyszerű műfelet a nézőpontváltás. A fejlesztők szerencsére hallgatnak a rajongók visszajelzéseire.

Noha a korábbi nyilatkozatok alapján a vártnál hosszabb időre van szükség az FPS-nézetre kihegyezett szerverek hadrendbe állításához, végül csak jó hírrel szolgált a Bluehole fenegyereke a Twitteren.

Brendan ‘PlayerUnknown’ Greene már a júliusi frissítéssel elérhetővé válnak a belső nézetes szerverek, vagyis nagyjából két héten belül kerül sor a fellövésükre. A FOV-csúszka is szabadon állítható lesz, azonban nem minden régióra vonatkozik az FPS-mód, első körben csak az észak-amerikai és az európai kiszolgálók startolnak el. Továbbá nem minden játékmódban választhatunk belső nézetet, hiszen ez csak a Solo és Duo módra vonatkozik kezdetben.

A terv szerint hamarosan az összes játékmódban és minden régióban választhatóak lesznek az FPS-szerverek is.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
24.
Ooorky
#23: Hagyjad szegényeket, hülyeséget írt és nem bírja elviselni.
23.
kindzsal
#22: Egy EA(itt ebben az esetben EarlyAccess), megis mi a bubanatos faszert hozakodnek elo mondjuk a Battlefieldel. Senki nem allitotta, hogy mas hir vagy mas komment szerkezetben az EA ne jelenthetne Electronic Artsot, de itt most az Early Accesre gondoltam (leven a komment amire reagaltam szinten nem az Electronic Artsal, hanem egy early access jatekkal foglalkozott).

Remelem ertheto volt, ha nem sem erint, ennyire ez a sztori szerintem nem bonyolult.
22.
KőbányaKispest
"Ez egy EA(nem electronic arts a gyengebbek kedveert)"

Mert az EA mióta nem Electronic Arts? Valamiről lematadtam, vagy beszélsz faszságokat.
13.
Ooorky
"korántsem olyan egyszerű műfelet a nézőpontváltás"

Jahh, mocsok nehéz lenyomni a "V" gombot...

Itt inkább arról van szó, hogy lesznek FPS only server-ek, mivel akik belső nézetből szeretnek játszani (pl. én) azok hátrányban vannak a TPS-esben levőkkel szemben (átlát fal fölött, sarkok mellett...).

Csalókkal még nem találkoztam, de mocsok nagy táborozássá tud silányulni a meccs...
6.
Chrysh
#4: Jaja, azon meg tudok halni, amikor új játékmódokat adnak el más névvel, aztán eszembe jut az UT-széria (ami a szívem csücske), hogy "B*zdmeg, ez a játékmód már létezett náluk is!"

Mellesleg csatlakozok én is az ellentömeghez annyiban, hogy Early Access...tovább nem is érdekel.

(Egyébként nem esett már szó a hírekben egy új mapról is?)
2.
kindzsal
#1: Ahogy az EA jatekok 80%-a sajnos.
1.
ollie92
Ahhoz képest, hogy hány millát bezsebeltek, nem nagyon fejlődnek. Még mindig 1 map, szar optimalizálás, piszlicsáré updatek. Ilyen tempóban 2 évig is marad early accesben.
Maga a koncepció jó, csak a megvalósítása gyengécske...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...