Forza Motorsport 7 - hajtsuk meg az új Porschét!

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 24.
  • Videó
Link másolása
A Comic-Con apropóján a Microsoft egy livestreamben mutatta be a közelgő játékkínálatát - köztük a Forza Motorsport 7-et is. A humorban bővelkedő bemutatóban egy Porsche GT2 RS-sel száguldoznak.

A Microsoft úgy döntött, hogy mindenféle hollywoodi hírességet invitál meg a standjához, hogy ott kipróbálja a cég közelgő sikerjátékait. Így történhetett meg az is, hogy a Stranger Thingsből ismerős Caleb McLaughlin is tett egy kört a Forza Motorsport 7-tel.

Terítéken a játék dublini pályája és a Porsche GT2 RS.

A végleges verzió október 3-án debütál Windows 10-en és Xbox One-on.

43.
43.
#34: Arany pici szíve!Hiszti helyett próbáld ki vagy legalább tájékozódj picit mielőtt hülyét csinálsz magadból.
42.
42.
Dirty666
#30: kimoderált üzenet
40.
40.
delphijos
#39: Elhiszem, csak ezeket néztem amik itt voltak a híreknél linkelve. Gondolom X-en biztos lemászik majd a képernyőről, mégis csak ez fogja "demózni" az új gépet.
39.
39.
PaprikaJancsi
#38: Áhh...jobban megnézel mindkettőről egy jó felvételt szebb a Forza.
38.
38.
delphijos
Teljesen amatőr vagyok autós játékokban, és pusztán a grafika alapján ( persze nem tudom a felvétel körülményeit ) a PC2 egy paraszthajszállal nekem szebbnek tűnik.
36.
36.
ADMlN
Ha még a Forza meg a Project Cars, vagy esetleg az Assetto Corsa között menne a vita, azt még meg is érteném. De pont a GT? Az a játék egy vicc, amit csak az ilyen bődületes marketing fogásokkal lehet eladni mint a FIA szponoráció meg a tehetségkutató program...
34.
34.
sasncore
#12: Olyan vagy mint Balotelli azaz a sötét sakk figura. Horizon és a fizika {:-) Sajnos iszonyatosan arcade a videó, reméljük nem csak dodgem lesz, és minden féle koccanás nélkül le lehet nyomni egy versenyt.
32.
32.
Heldengeist
#26: Mindettől maga a játék nem lesz jobb. A FIA meg szerintem ahhoz adja a nevét, amire megfizetik.
31.
31.
Zoli0507
#30: Ùgy èrtem pc, xbox vagy ps. Nem tudom mièrt konzolost ìrtam.
30.
30.
Zoli0507
#29: Dehogynem, Madagaszkàr vilàgàt szimulàlja XD. Sőt!!! Mutass nekem olyan jàtèkot amiben olyan kötèlfizika van mint az UC4-ben, mindegy hogy pc, ps, vagy konzolos jàtèk. Nem fogsz tudni mutatni :D
29.
29.
delphijos
#28: Mondjuk az Uncharted nem is szimulátor.
27.
27.
delphijos
#23: Egyszer amúgy Te is megállhatnád hogy ne csináld feleslegesen a feszültséget. Szóba se került se a box se a ps egészen a Te kommentedig.
26.
26.
Zoli0507
#20: Konzolban èrtettem a "csùcsot".

Egyèbkènt pedig a GT-nek van tehetsègkutatò programja. Amit vicces vagy sem de a "jàtèkukkal" kèszìtik a felmèrèst. Az eredmènyeiket meg lehet nèzni. Volt olyan jàtèkos aki -màr nem emlèkszem vagy DTM vagy LeMans24òràs bajnoksàgot nyert, neten fent van, lusta vagyok utàna nèzni XD. Ergo a jàtèk több mint arcade vagy egy jobb "szimulàtorfèle" valami.

Arròl nem beszèlve hogy ha megjelenik az ùj ugye indulni fog egy bajnoksàg amihez az FIA a nevèt adta. A dìjròl nem is beszèlve. Ez lehet egy űber HÀJP, deeee azèrt az FIA egy "jàtèkhoz" nem fogja csak ùgy a nevèt adni hogy kiröhögtesse magàt.

Unravel!!
Ez nèzőpont kèrdèse, egy àtlag jàtèkosnak a Forza maga a kànaàn. Nekem pèldàul màr ott bukik hogy a szektoridőket nem tudom összehasonlìtani, ott folytatòdik hogy nincs időmèrő......tènyleg SC van benne?? Zàszlòjelzèsek? ... soroljam?

Nem a GT-t vèdem, hogy őszinte legyek szerintem hamarabb fogok a Projekt Cars 2-re befizetni. A GT ott vàgta el magàt nàlam hogy nincs dinamikus időjàràs, valamint a hang egy vicc.
25.
25.
Zoli0507
#19: De pròbàltàk, nem vèletlenül lett a GT megjelenèse elhalasztva. Lehùztàk a GT-t kivètel a vezethetősèget, amit viszont igencsak dicsèrtek. Nem utcagyerekek teszteltèk, deeee mostmàr hogy van demo nèzzèl szèt youtube-on miket mondanak ròla. Egyetlen 1dolog közös bennük, az amit ìrtam.
23.
23.
frankdelgado
Sohasem Forzàztam, de sztem a 7. Lesz a beugróm az autós jàtékok vilàgàba...mindazonàltal remélem azzal tisztàban vagytok, hogy ha egy XO topikban elismerően nyilatkoztok egy boxos jàtékról, akkor àtvert hülyék vagytok, ha ironikusan, akkor csak a "többieket" hergelitek. Ha pedig véletlenül szóba jön egy ps téma...na hàt ezt nem is merem említeni..tehàt kéretik odafigyelni.
20.
20.
Heldengeist
#18: Na, én játszottam mindkettőt és egyöntetűen vallom, hogy a Forza egyértelműen jobb. Ha szimulátornak tekintjük őket, akkor viszont nem csúcs egyik sem.
19.
19.
18# Azok még nem próbálták a Forza Motorsportot nagy valószínűséggel
18.
18.
Zoli0507
#12: A porszìvòhang jogos. Viszont, akik eddig teszteltèk pèldàul a GT azok mind egyöntetűen valljàk hogy fizikàban (vezetès technikailag) a GT eddig a csùcs. Ismètlem VEZETÈS, SZIMULÀTOR szinten ez lesz a csùcs idàig.
17.
17.
rethrospektiv
Mindegyik részben állítható, hogy az autó sérülékeny legyen-e vagy sem. Szóval a nagyon árkád stílussal nem értek egyet, de nyilván nemcsak vérprofik akarják játszani, hanem gyerekek is. Akkor meg mire mennénk a törhető autókkal? Szórakozást szolgálja nem? Ha akarod, a beállításokban módosítod és szívhatod a fogad, ha valamit elrontasz. Ettől függetlenül én is szkeptikus vagyok a játékkal kapcsolatban.
12.
12.
Ahogyan a horizontban,gondolom itt is be lehet állítani hogy csak esztétikai vagy full törés model legyen,de akinek lövése sincsen a forzákról az inkább kussoljon!Még a horizon részekben is komolyabb fizika van mint bármelyik porszívó szimulátorban!Persze beállításokban állítani kell,de ahhoz már egyetem kell a mostani gamer társadalomnak!
10.
10.
PaprikaJancsi
#9: De komolyan, mintha összegyűjtötték volna a világ leghülyébb embereit XD
9.
9.
Neo1989
Ezeknél még a 8 éves uncsitesom is jobban vezet. 2:44-nél ilyet szól "This way" és elmegy az ellenkező irányba. Sirok.
8.
8.
semike
Szep hely ez a Dublin :)))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...