Sztorialapú MyGM mód az NBA 2K18-ban

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 31.
  • Hír
Nem csupán a karriermódnak lesz saját története az NBA 2K18-ban, a franchise mód is narratív elemeket kap. Egy vagy több csapat játékosaiért és pénzügyeiért felelünk benne, de sokkal élvezetesebb lesz így.

A 2K Sports eddig is sztorialapú karriermóddal örvendeztette meg a rajongókat, ám a készítők idén emelik a tétet: a MyGM módot is felvértezik narratív elemekkel. A srácok az elmúlt évek során rengeteget tanultak a sztorimódokból, így most az önjelölt csapatmenedzserek is végigizgulhatnak egy feszes történetet.

Az NBA 2K18 frencsájz módjában egy NBA-csapat játékosainak ügyes-bajos dolgaival és pénzügyeivel foglalkozhatunk. Idén ez a porció MyGM: The Next Chapter címen fut. A MyLeague a megszokott módon 30 NBA-csapat tradicionális irányítását bízza ránk.

A MyGM: The Next Chapter története szerint egy olyan szakembert alakítunk, aki egy sérülés miatt otthagyta a ligát, de hat évvel később visszatér menedzserként. Kapcsolatba léphetük más csapatok tulajdonosaival, de cseveghetünk a saját edzőinkkel és játékosainkkal, illetve a médiával is.

A személyzettel kapcsolatos döntések csakis a mi kezünkben lesznek, nem egy kötött sztorit viszünk végig.

A MyGM és a MyLeague ezen felül számos újdonságot tartalmaz: frissültek az NBA kollektív szerződései, a Visual Concepts integrálta az NBA G League-et is, és bár közvetlenül nem tudunk részt venni a kisebb ligákban, de játékosainkat elküldhetjük ide, vagy felszippanthatunk más tehetségeket.

Az NBA 2K18 szeptember 19-én érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...