Battlefield 1 - már tolhatják is az Access-előfizetők

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 10.
  • Akció
Link másolása
Ma került be az EA Access és az Origin Access szolgáltatások Széfjébe a Battlefield 1. Ez azt jelenti, hogy az előfizetőknek bőven lesz idejük felkészülni a szeptemberben érkező In the Name of the Tsar kiegészítőre.

Bő egy hónappal ezelőtt jelentette be az Electronic Arts, hogy a Titanfall 2 és a Battlefield 1 is bekerül az EA Access és az Origin Access Széfjébe - tudjátok, itt gyűjtik azokat a játékokat, amelyekkel az előfizetők korlátlanul játszhatnak. A Titanfall 2 végül július végén vált elérhetővé, ma pedig a Battlefield 1 is megérkezett.

Az Origin Access-előfizetők már egész biztosan játszhatnak vele, és bár az EA Access weboldalán még nem tüntették fel a játékot, a Reddit fórumozói arról számoltak be, hogy az Xbox One dashboardján keresztül már elérhető, és ezt a GameSpot is megerősítette. Az időzítés egyébként valószínűleg nem volt véletlen az EA részéről, elvégre szeptemberben érkezik az In the Name of the Tsar kiegészítő az FPS-hez.

6.
6.
koviprog
Üdv valaki tudja hogy a premium tartalmak is játszhatóak-e?
5.
5.
Daveout
#1:,#4: Gratulálok! Ezért megérte regisztrálni.
3.
3.
PaprikaJancsi
Titanfall 2 kampánya engem nagyon meglepett, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó éy élvezetes lesz. Most nyomtam le az első war story-t, és aránylag okés a kampány, kíváncsi leszek a többire is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...