Marvel vs. Capcom: Infinite - TV-reklám érkezett

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 10.
  • Videó
A Capcom gondolt egyet, és TV-reklám formájában juttat el hozzánk újabb információkat a Marvel vs. Capcom: Infinte című verekedős játékáról. Egészen pontosan először a japán rajongókhoz.

A mai nap folyamán a Capcom egy televízióreklámot adott ki a közelgő verekedős játékáról, a Marvel vs. Capcom: Infinite-ről odahaza, a japán piacon. Itthon nagy valószínűséggel nem sokan értik majd a teljes szöveget, de néhol angol mondatokkal is találkozunk, amelyek alapján pár dolgot megtudhatunk a képsorokból. A reklám különösképpen fókuszál a játék sztorijára és a benne szereplő gazemberre, Ultron Sigmára. Arról az Ultron Sigmáról, aki a japán narrátor szerint a sorozat végső főellensége.

Ugyan valódi gameplay jelenetekkel nem találkozunk a videóban, de ez nem ritka a reklámoknál, ugyanis sokkal érdekfeszítőbb egy hangulatos kedvcsináló, amelyből éppen csak pár részlet derül ki a végleges játékból. Mindezek ellenére érdemes vetni rá egy pillantást, hiszen felbukkannak olyan szereplők is a kisfilmben, akiket eddig nem nagyon láthattunk.

A játék egyébként idén szeptember 19-én landol PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...