Új korszak kezdődik, elrajtolt a D&D Beyond

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Pár hónap bétatesztelés után formálisan is elrajtolt a D&D Beyond. A digitális eszköztár a papír és a ceruza szerepét veszi át a digitalizálódásra fogékony D&D-játékosok körében, és akár ingyenesen is használhatjuk.

A Wizards of the Coast még márciusban jelentette be a D&D Beyond készültét, a minap pedig el is rajtolt a szerepjátékosokat segítő digitális eszköztár webes változata. A felület a papír és a ceruza szerepét hivatott átvenni, vezethetjük benne a karakterek statisztikáit és képességeit, kereshetünk a szabálykönyvben, és az általunk létrehozott szabályokat is megetethetjük a rendszerrel többek között.

A D&D Beyond ingyenesen is használható, igaz, ekkor meg kell tűrnünk a reklámokat, és legfeljebb hat karaktert tárolhatunk benne. Havi 3 dollárért eltűnnek ezek a korlátozások, és a rajongói tartalmakat is betölthetjük, míg a 6 dolláros előfizetés a dungeon mastereknek szól: ilyenkor a feloldott tartalmainkat megoszthatjuk a kampányunkban résztvevő játékosokkal, így azokat nem kell egyenként feloldani.

Később mobilalkalmazás is készülhet a D&D Beyondból.

1.
1.
BrockSamson
Nem rossz kis oldal, az elofizetes sem durva, es letisztult a felhasznaloi felulet. Az viszont sokaknal kiverte a biztositekot, hogy ismet meg kell vasarolni azokat a tartalmakat, amiket az ember mar megvett egyszer a konyvek formajaban.

Kivancsi vagyok mikent allja meg a helyet a sok ingyenes eszkoz mellett (igaz, azoknak a jo resze elmeletben illegalis, mert nem csak SRD tartalmat hasznalnak fel). Egy komolyabb campaign manager es egy utos initiative tracker sokat dobhat a dolgon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...