GC 2017: Need for Speed: Payback-trailer érkezett

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts és a BMW partnerségének hála a kiadó egy igen pörgős előzetesben villantotta meg a német autógyár legújabb, 2018-as M5-ösét. A szerződésnek köszönhetően itt láthatjuk először az új benzinzabálót.

Az Electronic Arts természetesen legújabb autós játékával, a Need for Speed: Paybackkel is készült a Gamescomra. A trailerben felbukkan a BMW legújabb, 2018-as M5-öse, amely először itt tekinthető meg a játékosközönség számára. Lássuk!

A Need for Speed: Payback november 10-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

6.
6.
ollie92
#3: Pontosan, amíg a retardált ghost games kezében van, harmatnyi esélye sincs. Az irányítás, driftelés egyszerűen borzalmas.
5.
5.
ollie92
Benzinzabáló ? Egyáltalán tudjátok mennyit is eszik az a 600 lovas bestia ?
4.
4.
Derivel
#2: Már a bejelentésnél megtudtuk, hogy open-world lesz. Nagy részben sima versenyekből fog állni, és lesznek még bizonyos pontokon olyan sztori küldetések, mint amit az E3-on láttunk.

#3: Az irányítás szubjektív vélemény, nekem például kifejezetten tetszett a legutóbbi rész irányítása.
3.
3.
Blazkowicz
Tök mind1 milyen lesz ha az irányítás olyan lesz mint az utolsó NFS-ben és nem lesz kézi váltó illetve kormány támogatás. Miért kell kivégezni minden jó játékot? COD, NFS? Sosem lesz már a régi. Talán jobb lenne el engedni és új címet találni. :)
2.
2.
dvs00
Jónak tűnik a game, remélhetőleg nem lesz menet közben mégsem annyi cinematic jelenet ami kizökkent a picsába a játékból. Viszont még mindig nem igazán tudjuk, hogy most akkor megint egy open world várost kapunk bazmeg?
Ha nem a szokásos sínen húzott ellenfelek leszek pofátlan előnnyel stb, akkor biztos vétel, emlékszem a 2005-ös most wanted milyen kibaszott nehéz volt, már a top 6-7 boss környékén is véreset szartál bazmeg, ráadásul hibázni nem lehetett egyszer sem mert akkor baszhattad, jó azért indokolatlan hozott be irdatlan nagy előnyt a mögöttünk jövő, ami miatt szét basztam néhány teszkós 2000 HUF-os billentyűzetet annak idején. Nagyon hiányzik már hasonló élmény.
1.
1.
RangerFox
Parádés az a tolatós jelenet a végén. Még mindig várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...