GC 2017: Battlefield 1 - jön a Revolution kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Tovább folytatódik a Battlefield 1 támogatása - tudtuk meg az EA kölni előadásából. Jön az új Incursions nevű kompetitív mód, illetve lesz egy Revolution Edition is, amely az alapjáték mellett az összes DLC-t is tartalmazza.

Az Incursions nevű játékmód az 5v5-os kompetitív mókára lesz kihegyezve, amely igazán egyedi élményt kínál az összeszokott csapatok számára. A közösség a következő hónapban már ki is próbálhatja a mód alfaverzióját, regisztrálni itt lehet rá.

Emellett már kapható a Battlefield 1 - Revolution Edition, amely az alapjáték mellett a Premium-hozzáférést is tartalmazza - így 59,99 dollárért megkapjuk a négy DLC-t is.

Ha már kiegészítők, a második, az In the Name of the Tsar szeptemberben érkezik, de az első térkép már tesztelhető (lásd a lenti videót). A harmadik és a negyedik csomag, a Turning Tides és az Apocalypse decemberben és 2018 elején élesedik.

7.
7.
Death-Wanderer
nyugi en megvettem a titanfall 2-t 22.000 huf ert aztan 6 napra ea accessssss jjeeaahhh. fejbe lőttem magam...
6.
6.
br1Koo
Kurva korrekt tőlük, hogy eladják az idiótáknak(pl nekem) a premiumot az alapjáték áráért pluszba, aztán kidobnak egy verziót később, amiben minden benne van. Jó öreg EA.. Dobálóznak a tartalmakkal amik még sehol sincsenek..
5.
5.
almaspite
#1: 10k az alap játék, 9k prenium a legolcsóbb.
3.
3.
csabuszflash
Konzol kiadás a 60 dolcsi szerintem
2.
2.
RangerFox
#1: hopsz, látom csak 15k a csomag, így viszont nagyon jó ár érte
1.
1.
RangerFox
Kicsit vicces, hogy eddig csak egy dlc jelent meg, de már a többi hárommal együtt akarják eladni :D Amúgy 6k az alapjáték és 9k a premium pass, így nem tudom, hogy kinek éri meg 60 dolcsiért ez. De mindenesetre tényleg remek játék lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...