GC 2017: Gran Turismo Sport - éjszakai gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Kölnben tartják a Gamescomot, így stílszerűen az ikonikus német pályát, a Nürburgringet mutatja be a Gran Turismo Sport legújabb gameplay videója. Ezúttal egy éjszakai versenybe nézhetünk bele.

Ez lesz PS4-en az első Gran Turismo, a Polyphony Digital pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy elvárt grafikai minőséget prezentáljon. A nürburgringi éjszakai verseny visszajátszása remekül néz ki, a lámpák fénye különös hangulatot áraszt magából.

A Gran Turismo Sport október 18-án érkezik PS4-re. Ha emiatt veszel új konzolt, figyelmedbe ajánljuk a játékot tartalmazó limitált bundle-t.

8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Ezt a kommentet nevetségesen elfogult hozzáállásnak. :D
7.
7.
Duken
olyan vicces a forzanal osszepisilitek magatokat, holott messze gyengebb az iranyitas benne, arcadnak elmegy de messze nem olyan osszetett mint ez. nevetsegesen elfogult hozzaallasnak tartom ezt. a teszteknel csodalkozni fogtok jegyezetek meg hogy elore megmondtam.
6.
6.
Yanez
#4: Hogy a grafika a gyönyörű, azt még a vak is látja, elég egy gameplay vidit megnézni. Ez sajnos még nem menti meg a játékot, de egy fokkal jobbá teszi. Ha hangokon is javítanak, akkor eléggé elfogadható játék lesz a PS tulajoknak. Engem továbbra sem érdekel.
4.
4.
davidferi
2 hibát véltem felfedezni: A fényszórók túl kis teret világítanak be, ez volt a hiba a Project Cars-nál is (éjszaka küszködtem). A második az autók hangja nem realisztikus és akkor finoman fogalmaztam. Amúgy a grafika kitűnő!
2.
2.
Nothing
Mintha ez a pálya nappal ne lenne már így is éppen elég félelmetes...;)
1.
1.
Zisten
Pont olyan, mint élőben!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...