God of War - téli hangulatba hoznak az új képek

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 31.
  • Képek
Link másolása
Miután a hivatalos Twitter-csatornára fellőtt rejtvényt megfejtették a rajongók, a készítők közzétettek egy csokornyi friss artworköt a God of Warról. Zseniális állóképek ezek, Kratoséknál már most megjött a tél.

Minden úgy indult, hogy a Sony egy rúnákkal kirakott képet tett közzé a Twitteren, aminek jelentését sikerült megfejteniük a rajongóknak. A jutalom egy rakás artwork a 2018 elején érkező God of Warról.

A játéknak, úgy tűnik, köze lesz Höðrhöz, a norvég mitológiából ismerős vak istenhez, Odin fiához, aki nem mellesleg a hideg istene. Jégbe fagyott szörnyekkel és zombikkal néz szembe Kratos és fia, és feltűnik rajtuk egy hófödte templom is.

Reméljük, a Sony közelgő sajtóeseményein többet is látunk a játékból!

39.
39.
Gunslinger
#38: Akkor ezzel nem én vagyok az egyedüli :D
38.
38.
Dante McFarlane
Ezek újak?
Én a 3. képet úgy egy hónapja láttam először GOW wikia oldalán.
35.
35.
roli33
#25: Melyikre gondolsz? Az első szivárgás 2016 májusi. Akkor szivárgott ki néhány rajz.
30.
30.
kopic
Eme sorozatért simán adnám a Geow, Halo-t.
28.
28.
cyberstaker
Én sosem tudtam megérteni a konzol-pc háborút. Mindegyik konzolnak külön, és a pc nek is külön megvannak az előnyei, hátrányai. Nekem is van gamerpc, xbox, és ps is, és pontosan tudom hogy mik a meghatározó különbségek a platformok között. Mégsem megyek fel a fórumokra és kezdem fikázni akinek ez vagy az jobban tetszik, vagy kárörvendeni hogy erre a platformra éppen nem jön egy ütős játék. Aki ezen a szinten működik (sajnos a játéktársadalom 90% a), arról én nem veszek tudomást, mert nem éri meg a másik ember ostobaságára reagálni, hiszen úgy sem nyerhetsz :D Pontosan úgy működnek mint a focidrukkerek. Elvakult autista inkompetens barmok. Tisztelet a kivételnek.
25.
25.
Blueberry
És ott van a kép ami már legelöszőr "kiszivárgott" (már kb.3éve) :)
24.
24.
cyberstaker
#23 Nem értem hogy lehet erre ennyire rápörögni. Aki hülye, azt le se kell szarni. Minél jobban idegesíted magad rajta, és ennek hangot is adsz, annál jobban adod a másik alá a lovat. Igazából az ilyen típusú emberek miatt szokott lenni az hogy 30 kommentből 25 offtopic, egymásra való károgás. Ideje lenne felnőni. Ne vedd sértésnek, én nem akarok senkit sem megbántani, csak sajnálom hogy az olyan ártatlan olvasók ennek az áldozatai, akik esetleg konstruktív véleményeket várnak az adott cikkről.
22.
22.
Duken
Ilyenkor még nagyobb megelégedéssel konstatálom, hogy olyan mûanyagdobozom van ami által részt vehettek eme kalandban. Az újjonan vett tévém is ki van éhezve az ilyen nyalánkságokra.Ki nem hagynám semmi pénzért a santa monica újabb mestermûvét.
21.
21.
kopic
15.
15.
roli33
#6: Kell Kratos, hogy bevezessék a fiát, Atreust. Biztos vagyok benne, hogy hosszú távra terveznek vele, és szerintem ő lesz majd egyszer az új főhős, akár egy folytatásban, akár egy egyiptomi mitológiát alapul vevő részben.
13.
13.
cyberstaker
Mester munka! Csak lenne már megjelenési dátum, hogy tudjam meddig kell még túlélni :D
12.
12.
Giga0509
Az egyetlen játék amin elgondolkodtam h megveszem collectorsban.Nagyon várós.
10.
10.
PS4jacksony
Az ilyen címek miatt jelent egyet a Playstation név a videójátékkal.
9.
9.
Gykrizsi
#5: Amúgy mit mondtál, hogy kimoderáltak. Nekem hirtelen a "kár volt megszületned, ha az értelmes gondolatok elkerülnek" visszavágás jutott eszembe.
6.
6.
Gora
Akkor egy ellenvélemény :) Szerintem nyugodtan hagyhatták volna már Kratos-t megpihenni. Annyi mindenen keresztül ment. Inkább egy új hős kellett volna az új mitológiai felálláshoz. Persze Kratos-al biztos könnyebb eladni a játékot. És az sem tetszik, hogy kvázi RPG-t csináltak a játékból. Na de mind1, meglátjuk milyen kritikákat kap a játék.
2.
2.
DarkLord
Azért az a nagy jégbe fagyott óriás se semmi, amelyiknek a fejéből áll ki egy oszlop. Nekem ez a téli tál meg a játékokban, mindig plusz feelinget ad. Szerintem az egyik legnagyobb játék lesz ez ennek a gen-nek az életében, amit még sokáig fogunk emlegetni :)
1.
1.
Yanez
GoW téli környezetben, már most megvettek kilóra! A képek láttán pedig nincs több mondanivalóm, ez jobban kell, mint kóborkutyának a meleg húsos csont.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...