Gravel - három perc az ausztrál szürkületben

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Off-road versenyjáték a Milestone-tól - talán nem a legjobb párosítás, mindenesetre egy erős közepes szintet mindenképp megüt a Gravel. Legalábbis a legújabb gameplay videó alapján, amely Ausztrália vörös porába visz el.

Az olasz fejlesztő érdekes körítést ad a Gravelnek: a fiktív Gravel Channel Web TV keretében zajlanak a futamok, ezeken veszt részt a játékos is, aki épp off-road karrierjét egyengeti. Ötven pályán bizonyíthatjuk be jártasságunkat.

A karriermódban egyébként négy versenytípus közül szemezgethetünk - ezek a Wild Rush, a Cross Country, a Speed Cross és a Stadium.

Az alábbi ausztrál pálya szerepelt a gamescomos demóban is, de már ti is végigizgulhatjátok. A Gravel 2018 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
Grabowsky30+
Milestone a motor és autóversenyek Fásy Ádámja! Erre most sem fog rácáfolni! Igénytelen unalmas kaptafa játék!
5.
5.
Falcon
amit a loeb rallyval műveltek azzal elérték hogy soha semmit nem veszek még egyszer amihez közük volt a ps3 as korszakon a wrc sorozatban legalább a wrc licensz kötelezte őket a helyszínek pályák meglétére így legalább tartalom volt bőven de azóta se tartalom se minőség
4.
4.
friiboy
A videó alatt sikerült ráunni.
3.
3.
Kalácsképű
Az tiszteletre melto, hogy nem kerestek meg a vilag legnagyobb noobjat egy probakor erejeig, rank kenyszeritve a kommentjeit es sikongatasat is.
2.
2.
crytek
Lesz ellefele ...nemsokára jön a Baja: Edge of Control HD
1.
1.
XuChi
Ajjajjajj. Újabb hulladék a mérföldköves srácoktól. Előre félek.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...