Real Farm - még egy farmszimulátor érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Töretlen népszerűségnek örvendenek a gazdálkodószimulátorok, most itt a legújabb trónkövetelő! A Real Farmban egy delejes karriermód is helyet kap, amelyben a nulláról kell felépítenünk a saját farmunkat.

A dán Soedesco is bepróbálkozik egy saját farmszimulátorral. Alapvetően kétféle játékmódot kínál a Real Farm. A Free módban egy jól bevált gazdaságot kell kibővítenünk, ahogy szeretnénk. Míg a Career módban gyakorlatilag a semmiből indulunk, egyszerű napszámosként vállalunk mezőgazdasági munkát, míg az összegyűjtött hírnévből és pénzből megnyithatjuk saját farmunkat.

A Real Farm egy óriási nyitott világban játszódik, amit PC-n 4K felbontás mellett élvezhetünk - de a cím támogatja az Xbox One X-et is. Növényeket ültethetünk, állatot tenyészhetünk, amikkel kereskedhetünk is - a játéknak saját gazdasági rendszere van. Az irányítás egyszerű, az alapokkal egy átfogó tutorial ismertet meg.

Természetesen a vezethető traktorok és más mezőgazdasági gépek sem hiányoznak majd.

A Real Farm október 20-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
kastorhun
Ezt a sok farm szimulátoros játékot minek csinálják?
Ennyien vennék őket?
A Techland is kidobja a pénzt egy Farm Szimulátor játékra.
2.
2.
Beniciodeltoro
#1: Gyerek koromban a rokonoknál én is csináltam hasonlót nyáron, volt tehén, ló, pulykák, tyúkok, disznók...hajnal 5-kor keltünk, de nem egész napos a meló szóval nem volt rossz.
TPS nézet tényleg jó lenne, olyan Divizion-osan ganézni :)
De nekem a RDR2-ben a marha terelés is megteszi :)
1.
1.
crytek
Egy olyat el tudnék viselni ,hogy TPS nézetbe lehetne open worldbe zuzni ...etetés,itatás,ganézás,tehén fejés,kapálás- gazolás... stb. Epic lenne visszahozná a gyerekkoromat, amikor real time ezeket csináltam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...