Újra ingyen játszható lesz a PC-s The Division

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 13.
  • Akció
Link másolása
Ki tudja pontosan, hogy hányadik ingyenes hétvégét jelentette be már a Ubisoft - a lényeg az, hogy péntektől vasárnapig bárki kipróbálhatja a The Divisiont. Az őszi nagyobb frissítés előtt újra belerázódhatunk a játékba.

Nincs mivel játszanod a hétvégén? Akkor bizonyára örülni fogsz a Ubisoft ajánlatának: szeptember 14-17. között ingyenesen játszható lesz a The Division PC-s verziója - megint. A Uplayen már indulhat az előtöltés.

A háromnapos időszak alatt jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá a The Division sztenderd és Gold kiadásához. Ahogy az lenni szokott, minden elért eredményedet és statisztikádat továbbviheted a teljes változatba, ha úgy döntesz, hogy megvásárlod a shootert.

Ősszel érkezik egy nagyobb frissítés a játékhoz. Az 1.8-as, Resistance névre keresztelt update-ben két új pályarész és egy hordamód kap helyet.

7.
7.
Diabolis83
Szerintem a hétvégére beteget kéne jelentenem :D
6.
6.
latis666
Az előző alkalommal próbáltam. Voltak jó pillanatai (pl mikor valami boss-al harcoltunk többedmagammal). Az buli volt. De összességében nem volt olyan jó játék mint vártam.
1.
1.
markoci555
Na, erre vártam, teljesen befejezem, kell a tökömnek megvenni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...