Ilyen egy rangadó a FIFA 18-ban

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
A héten jött ki az EA Sports idei fociszimulátorának, a FIFA 18-nak a demója, így a játékosok már nagy erőkkel próbálgathatják, miben fejlődött a program egy év alatt. Azt már most tudjuk, hogy idén erős versenyben lesz része.

Pár napja érkezett meg  a FIFA 18 demója PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, így a kíváncsibb természetű virtuális focisták már próbálgathatják a játékot. A konkurencia fejlődésének hála, úgy néz ki, idén is villantania kell valamit az EA Sports címének, hogy továbbra is előnyt élvezzen a játékosok körében.

Most újabb kedvcsinálóval szolgálhatunk, egy manchesteri derbi került fel a legnagyobb videómegosztóra, méghozzá 4K-felbontásban, így mindenki szemügyre veheti, mit is tud felmutatni a FIFA 18. Azon kívül, hogy a Manchester United kiütéssel veri riválisát, más apróságok is kiderülnek a játékkal kapcsolatban.

A FIFA 18 szeptember 29-én debütál az összes főbb konzolon, így már nem kell sokáig várnunk, hogy revánsot vehessünk a "Vörös Ördögökön".

18.
18.
balazska01
#16: Hasonlóan régi motoros vagyok én is, bár az utóbbi tizenöt évben csak fifáztam. Minden évben kipróbáltam a pro evot is, letöltöttem a demót, de hosszú idő óta ez az első év, hogy nagyon megfogott amit láttam. Szóval tedd meg, hogy segítesz egy kicsit nekem, nekünk. Csupán két kérdésem lenne. Mennyire testre szabhatóak a kameraállások a játékban.Mert ugye ez a demóból nem derül ki (csak részben). Én a tele kamerát használom a fifában, amit teljesen a pálya fölé emelek illetve el is távolítom amennyire csak lehet. Létezik nagyon hasonló megoldas a PES-ben is? Illetve nagyon sok kritika erte a PES korábbi részeinek online részét. (Én szinte csak online játszom a fifával) Nehéz ellenfelet találni, nem stabil a kapcsolat sok a lag stb.....Mennyire igaz ez az idei részre? Válaszodat előre is köszönöm.
17.
17.
Norbiii
#13: Köszönöm. Igen, már rég átállítottam, de a pes teljesen más alapokon működik, mint a fifa, mások a passzok, más az érzékenységük stb....Én játszottam a héten pes 18 demoval, majd leültem fifázni, és 2-3 meccs kellett mire ismét ráéreztem a fifára....
16.
16.
Redneckkkkk
En nem vagyok sem EA sem Konami parti, 94 ota jatszottam az osszes focis jatekkal, egy igazi junkie vagyok ebben a temaban. Mindket jatek jo a maga nemeben. Mindenki dontse el, hogy mi a fontos neki. A Fifa az online tartalmak es a FUT miatt nagyon csabito, aki azt tartja fontosnak, hogy vasarolgasson, kupeckedjen a jatekosokkal, uj csapatokat akar epiteni, annak kivalo valasztas a Fifa. Aki viszont nagybetus focis elmenyt akar az megveszi a PES-t, mert a Konami most olyan jatekmenetet rittyentett, hogy az allatok leesik. Eg es fold kulonbseg ebben a tekintetben a Konami javara. A licensz nem lehet problema, ma mar minden platformon konnyen meg lehet oldani (xboxon is par napon belul). En ugy voltam vele, hogy meg fogom venni mindket jatekot, de a 25 -30 lejatszott PES online meccsem meggyozott, hogy semmi szuksegem iden a Fifara mert csak porosodna.
15.
15.
Macifasz
#12: Tekintve, hogy a sztori mód teljes mértékben Hunter karrierjére van felépítve, erősen kétlem, hogy más karakterrel is lehet lenni benne. Max majd a következő részben, ha az ideiben pontot tesznek a végére. Ami simán benne van, hiszen nem tudom hová lehetne még ezt húzni. A válogatott behívót már az "első részben" megkapta, és most a folytatásban pedig átigazolási botrány, blama lesz terítéken, ahol elhagyja a jelenlegi angol klubját egy másik ország klubjáért (Real, PSG stb). Kb. mint a Góól című filmekben Nunez esetében. :-) Mondjuk ahhoz csináltak harmadik részt, de az annyit is ért...
13.
13.
Guba32
#1: Ha aggódsz az irányítás miatt,ne tedd.Egy az egyben át lehet ültetni a Fifás gombkiosztást a controller beállításoknál pár perc alatt.Az alappal én is csak pislogtam,mert eddig csak Fifáztam.Inkább a gondolkodáson kellett változtatnom,mert itt nem annyira jellemző a zsinóron húzott labda,ha csak "vakon" passzolsz szinte biztos rossz helyre megy...
12.
12.
Beniciodeltoro
#11: Ezt gondolom majd a teszt után fogják megosztani velünk.
Engem például érdekelne hogy a player karrier miben változott, story módban lehet e új karakterrel indítani (nem csak Hunterrel) stb...stb...
11.
11.
TheNick
"így mindenki szemügyre veheti mit is tud felmutatni a FIFA 18. Azon kívül, hogy a Manchester United kiütéssel veri riválisát, más apróságok is kiderülnek a játékkal kapcsolatban."

Ne haragudjatok, de miért nincs leírva mik is ezek pontosan? Miért elég bedobni egy videót, azon kívül, hogy így sokkal gyorsabb megírni a cikket?

Tényleg nem posztom fikázni, nem is ez a cél most sem, csak nem értem, hogy ha már meglebegtetünk valamit, jelen esetben infókat az újításokról, akkor arról miért nem írunk. Ez nem cikk, inkább mint egy böfögés, vagy mint egy facebookra való odahányás. Nem arról van szó, hogy 8 oldalas írások kellenek, de létezik olyan, hogy összefoglalás vagy rövid betekintés...nem lehetne legalább kicsit igényesebb cikkeket alkotni? (Nem ez az első ilyen, jó ideje ez a helyzet; nem is az író ellen irányul).
10.
10.
davidragon
#7: Ha júliusban lett elérhető, akkor az nekem 9-10 hónapnak tűnik inkább... Az meg kb nem ér semmit, mert 2-3 hónapra rá már jön a következő évi kiadás.
Egyébként nem az Origin Access ellen beszélek, jó dolog az, de szerintem pont nem egy fifa rajongónak. :)
9.
9.
Beniciodeltoro
#8: Egy hét is sok, nem hogy fél évig várni az árleszállítást.
Ráadásul a focis játékok szavatosak, nem olyan hogy kipörgeted a single playt és vége.
8.
8.
RangerFox
#7: Egy igazi focirajongónak az a 7 hónap elég sok.

A demo alapján sokat változott a Fifa, lassabb játékmenet, erősebb test test elleni harcok, szebb animációk.Ha benne lenne a Dortmund a demoban, nem venném meg a teljes játékot, de így nem hagyhatom ki.
4.
4.
Szmoli11
Ha ennyire"izélttek" h jaj mit vegyek várjatok picit es fent lesz a tört verzió !!! Manapság mindent feltornek . Ha meg van 20 e az eggyik
Játékra szerintem lesz a másikra is ;)
2.
2.
Macifasz
#1: Ha akciós Fifa, akkor jobban jársz, ha majd pár hónap múlva előfizetsz az Origin Accesra, oda rendre bedobják a Fifákat. A 17-es is már jó ideje elérhető ott.
1.
1.
Norbiii
Nagyon sokat gondolkodtam, hogy fifa vagy pes, sokszor le is írtam.
Játszottam Pes-el is, de inkább mindig fifás voltam. A fifa irányítását szoktam meg, abban lettem jó, pont ezért akartam a fifánál maradni. Azonban annyira király lett a pes 18 demoja, olyan élvezetesek a meccsek, hogy most úgy fest, hogy a PES 18 mellett döntök, és áttérek pes-re. A fifa 18-ban jobb és érzékenyebb lett az irányítás, de a demos pályája kb olyan, mint a fifa 17, pont ezért csalódtam elsőre is, mert nem egy fifa 17 "koppintést" vártam, viszont egy másik pálya ahol nappal játszódik, na ott már látszik, hogy más lett, viszont most nem tudni, hogy ez így marad-e vagy más lesz stb....?.
A pes 18 meg egyértelműen szebb lett a pes 17-től, egyértelműen látszik, hogy egy új játék. Aztán lehet bánni fogom pl az Alex Hunter miatt, és az irányítás miatt, de most úgy érzem, hogy bele kell kóstolnom a pes 18 élvezetes meccseibe is. Persze majd ha lesz akció a fifa 18 is meglesz később, de
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...