Sims és Need for Speed: The Island - titkos akták

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts hevesen tagad, de egyesek tudni vélik, hogy már készülnek a The Island alcímet viselő Need for Speed, The Sims és Theme Park folytatások.
Az Electronic Arts hevesen tagad, de egyesek tudni vélik, hogy már készülnek a The Island alcímet viselő Need for Speed, The Sims és Theme Park folytatások.

Mit szólnál egy kellemes autóversenyhez, amely egy trópusi szigeten játszódik? És ha ugyanide elviheted a szürke kis családodat? Ha már kiszáguldoztad és kiélted magad, akkor saját vidámparkot is építhetsz. Furcsán hangzik mi? Na lássuk, mit pletykálnak a német PC Games-nél, amivel már tele van a gamer világsajtó is, és amit szakadatlanul tagad az Electronic Arts.

A The Island világgal állítólag egy olyan, eddig sosem látott élményt kívánnak megteremteni az EA munkatársai, mellyel összeköthetik a Need for Speed, a The Sims, a Theme Park és az egyéb, saját gyártású játékokat. A sziget az informátorunk szerint 1500 km2 nagyságú lesz, és a homokos tengerpartok épp úgy jellemzik majd, mint a havas hegycsúcsok.

Need for Speed: The Island - a pletykák szerint jövőre az NFS széria is ellátogat erre az idilli kis szigetre, ahol persze őrült futamokat is rendeznek majd. A Test Drive: Unlimited-hez hasonlóan itt is lesz majd "free roaming" azaz szabad mászkálás, ahol mindenki kénye-kedve szerint bejárhatja majd az 1600 km hosszú úthálózatot.

The Sims: The Island - Ha már utak vannak a szigeten, akkor vannak városok, házak és persze családok is. A tervek szerint be lehet költöztetni majd saját kis Sims családunkat a szigetre, akik egy életre szóló öröklakást fognak majd itt bérelni. Az őrült versenyekre fittyet hányva lehet majd mászkálni a városban, túrázni a hegyekben, sőt állítólag lesz majd online co-operative mód is benne.

Theme Park: The Island
- A most leleplezett három játék utolsó darabjában egy szép nagy területet bérelhetünk ki a szigetből, melyre felépíthetjük majd álmaink vidámparkját. Ha minden jól megy, akkor ide mehetnek szórakozni a Simek is és az NFS futamokban is láthatjuk majd ezt - a kerítésen túlról.

A PC Games azt írja, hogy ezzel még közel sem merült ki a The Island által felkínált új multifunkionális sziget, a készítők pedig azon agyalnak, hogy milyen játékokat csaphatnak még hozzá a hálózathoz. Ha minden jól megy, akkor több EA játék is ide költözik majd, egyre színesebbé téve ezt a kicsiny szárazföldet. A pletykát (vagy leleplezést?) az Electronic Arts cáfolja és állítása szerint nincs készülőben ilyen jellegű tervezet. Persze mindig ez szokott lenni, úgyhogy mi félpénznek vesszük a mai híreket és reménykedünk benne, hogy megvalósulhat ez a remek ötlet.
15.
15.
smoke
sz tem szar lenne ha lenne bár én nem tom úgyszokott e lenni hogy először tagadják de szerint így lenne jó nfs izland sims island és theme park szépen külön külön



deha már kombinálni akarnak akkor inkább sims + theme park mins sims + nfs vagy nfs+theme park
14.
14.
kzsolt4444
HÁt ez elég szar ez remélem csak egy ötlet és külöm csinálnak need for speed (akármit)és ugyanez a másik kettővel!!!Hülye ötlet összerakni ezt gyorsan felejtsék is el!!!!!!!
13.
13.
General Thomas
igazából mindenhova beillene a GTA stílus, mivel ott a szabadság a fő, és minden játékban van város,vadon stb.. ahol elllene az ember...



a névről jut eszembe (island) nem raknak bele Lostot? :P
12.
12.
Davidoff
Szerintem hülyeség összekeverni az NFS-t a Sims-el.

Ennyiből a GTA-ba is rakhatnának Dungeon Siege-es stílust.
11.
11.
General Thomas
nekem tetszik az egész, és a NFS-ből elsőnek a III részt madj a másodikat és utána jöttek az undergorundok... hát zenheében tényleg a legjobbak az újak, de a régiekben is jó dolog votl a hawaii pályán menni (kedvencem a II részben)
10.
10.
skiz0
nekem is az első NFS az az NFS2 SE volt, aztán a 3...aztán már mindegyiket láttam, toltam is...de a High Stakes az kimaradt a listáról valamiért =/

amúgy a leghangulatosabb, és legutősebb szvsz az az Underground 1 volt...mind zenével, mind hangulattal ütött...

NFS Carbon most kétlem hogy átvenné a vezető helyet (nálam legalábbis)
8.
8.
villko
Na igen a régi NFS korszak (főleg az NFS 2 SE) de szép időket lehetett velük eltölteni
7.
7.
Daks
majoros ugy tunik te nem jatszottal a korabbi nfs reszekkel, te csak az "underground, most wanted, carbon" generacio vagy... :) az NFS épphogy nem a tuningolós éjszakás "halálos iramban" stilust inditotta es kovette evekig, hanem a nappali autokazast szep helyeken... nfs1, nfs2, hot purisuit, high stakes, hot pursuit 2 ---- ezek mind ilyenek voltak
5.
5.
hunlord
Nem tudom szerintem jó ötlet lenne ezt elkészíteni... Ha ez nem is lesz így, a Sims 2 következő pakja szerintem még mingid valami vakációs lehetőséget fog magában hordozni...
5.
5.
majoros25
Szerintem a Simsnek meg a Them Park-ak bejöhet nagyokat kaszálhatnának DE A NFS-on áááááááááááááá kész csőd volna a NFS nem ilyen havaji stílus itt meg az lenne az adrelalin hogy ha nem jól kanyarodunk a kocsival belefulun a tengerbe vagy mi? nem tom de a Nitfónak ez biztos nem jön be adig is remélem ez csak egy kósza pletyka mert ha igen ez igaz akkor csalódtam a NFS készítőiben nagyot de remélem nem ja és addig is várom a NFS Carbont kőz erővel szerintem:)
4.
4.
Jedi1007
A The Sims és a Need for Speed ? A 3. ról még nem hallotam.Talán még megférne az autóversenyzés és a családépítés,de vidámpark!?!?

Na mindegy nagy a valószínűsége ,hogy csak pletyka.Inkább várom a NFS Carbon-t meg hátha lesz Sims 3(külön-külön jobban tetszenek)!
3.
3.
FNorberto
Nekem ez nagyon nem jön be!De meg kell hagyni érdekes.
2.
2.
skiz0
hát...érdekes, de nemtom mennyire lesz ez jó, és mennyire fog bejönni a népnek..
1.
1.
General Thomas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...