Újabb Stephen King-adaptáció kapott előzetest

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Idén végre beértek Stephen King munkáiból készült adaptációk, így A setét torony és az Az után egy másik ismert regénye, az 1922 is feldolgozást kap. Ez utóbbi viszont nem szélesvásznon, hanem a Netflixen lesz majd megleshető.

Nemcsak a nagyobb stúdiók, de a Netflix is megtalálta magának Stephen King munkáit, így az idén már bemutatott A setét torony és az Az után a tévében is visszaköszön majd a regényíró két újabb munkája. Az egyik a Gerald's Game, a másik pedig a Minden sötét, csillag sehol című gyűjtemény egyik darabja, az 1922 lesz.

A történet egy farmon játszódik, ahol a Thomas Jane alakította farmer, Wilfred James nem nézi jó szemmel, hogy felesége el szeretne válni tőle, így elejét veszi a dolgoknak és meggyilkolja. A gyilkosság után azonban fura dolgok történnek az egykor boldogsággal megtelt házban. James  elméjét a bűntudat szó szerint felemészti.

3.
3.
hadzsime
Lesz egy Castle Rock nevű sorozat is, ami King munkái alapján készül. A Stephen King rajongóknak jó évük lesz.
2.
2.
#1: "Már 2011-ben susogtak arról, hogy jönne egy remake, 2013-ban már rendezőt is társítottak a projekthez (Juan Carlos Fresnadillo). Most Jeff Buhler forgatókönyvíró elárulta, hogy folyik a szereplőválogatás, és nagyobb neveket szeretnének megnyerni a filmhez, ezért még el fog tartani egy ideig."
2016 márciusi hír, Creepyshake.
Tuti hogy jön, csak még nagyon a háttérben van, ahogy az Az is sokáig.
1.
1.
GAMEROD
Remélem a többi nagy cím is kap egy remaket, főleg a Kedvencek temetője.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...