Attack on Titan 2 - képek és infók érkeztek

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Ahogyan arról az idei Gamescomon már esett szó, érkezik az Attack on Titan folytatása. Most a Koei Tecmo hivatalosan is bejelentette, hogy milyen platformokon lesz elérhető a program.

A Koei Tecmo a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy milyen platformokon számíthatunk a népszerű anime alapján készülő Attack on Titan 2-re. A fejlesztők megerősítették, hogy az eddigi híreknek megfelelően PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik a játék, továbbá nálunk jön egy Nintendo Switch-változat is. Arról is ejtettek pár szót, hogy PlayStation Vitára csak Japánban jelenik meg a játék, hiszen elmondásuk szerint nyugaton már nem éri meg arra a platformra elkészíteni. 

A bejelentéssel egy időben friss screenshotokat is közöltek, amelyek egy része éppen akciójelenetet tartalmaz. A nyilatkozatokból továbbá azt is megtudtuk, hogy a második rész sokkal több RPG-elemet fog felvonultatni, és jóval mélyebb karakterfejlődést élhetünk át benne a különböző interakcióknak és a társainkkal való kapcsolatok kialakításának köszönhetően.


Pontos megjelenési dátummal ugyan még nem tudunk szolgálni, de a következő hetekben a végleges időpontról is lehullhat a lepel.

1.
1.
user101
Bocsánat ?! Nem éri meg ?! Ez milyen marhaság már ?! Kicserélnek pár texturát, kicserélik a feliratokat és kész... Eladnak 1000 darabot és visszajött az ára... Mi ez a marhaság már ? :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...