Switch-re költözhet a Grand Theft Auto V?

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 29.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az L.A. Noire után a Grand Theft Auto V is új platformra költözhet. Az előbbi Switch-változatát is megjósló NeoGAF-felhasználó egy sejtelmes bejegyzéssel jelezte, bármi megtörténhet.

Ugyan a Rockstar leginkább a Red Dead Redemption második részével van jelenleg elfoglalva, nem kizárt, hogy az L.A. Noire felújítása mellett egy már korábban megjelent másik sikercímüket is leporolják. A legújabb pletykák ugyanis arról szólnak, hogy a Nintendo Switch sikerén felbuzdulva a stúdió a Grand Theft Auto ötödik epizódját is átköltöztetné a platformra.

Egyelőre semmi hivatalos megerősítés nem érkezett a Rockstartól, de ezúttal is az a NeoGAF-felhasználó hintett el egy apró utalást, aki korábban már az L.A. Noire Switch-változatáról is megszellőztetett néhány részletet. Ezúttal csak egy kérdésre reagált a vern nevű felhasználó, amiben arról érdeklődtek, hogy miért nem készül el Switch-re is a Grand Theft Auto V. Erre válaszként csak annyit írt a jól értesült fórumozó, hogy "türelem".

Túl nagy meglepetést nem okozna a Switch-re költöztetés, hiszen egyre több kiadó áll be a platform mögé. Nemrég ugye épp a Ubisoft robbantott nagyot a Mario + Rabbids: Kingdom Battle XCOM-klónnal, és a Bethesda is jelezte, hogy a Skyrim, a DOOM és az új Wolfenstein mellett más játékokat is szeretnének elkészíteni Switch-re.

7.
7.
Winter
#6: Asztalira nem volt.
BTW nem értem, hogy ezt miért kell. GTA nem Nintendo "kompatibilis". :/
6.
6.
Norbiii
Elsősorban asztalira értettem, de ezt nem tudtam, köszönöm az infót! :)
5.
5.
kopic
#2: Volt:
Chinatown Wars
4.
4.
pj_nothingman
#2: Chinatown Wars kijött DS-re back then.
2.
2.
Norbiii
Volt valaha Nintendo játékkonzolra GTA játék? Úgy emlékszem nem, tehát ha ez igaz, az nagyon jó lenne. A másik meg az, hogy a GTA V-ből így még több pénzt csinálnak, ugye először csak ps3 és x360-ra, majd csak ezután ps4-re és xo-ra adták ki, + otta pc, és most switch? Így kell többszörösen hasznot húzni! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...