The Sopranos - Megérkeztek az első információk

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
A THQ kiadta az első hivatalos információkat az azonos című sorozat alapján készülő PS2-exkluzív The Sopranos-ról - a részletek mellé tizenegy friss kép is érkezett.
A THQ kiadta az első hivatalos információkat az azonos című sorozat alapján készülő PS2-exkluzív The Sopranos-ról - a részletek mellé tizenegy friss kép is érkezett.

A Maffiozókban a The Godfather-játékhoz hasonlóan egy feltörekvő bűnözőt alakítunk majd, aki mindenféle küldetést teljesítve a sorozatban látott helyszíneken az ott szereplő karaktereknek, pénzt gyűjthetnek, s egyre nagyobb tiszteletre méltathatnak a családban. Pénzünket fegyverekre költhetjük, tovább fejleszthetjük azokat, sőt verekedési tudásunkon is folyamatosan csiszolhatunk majd. A fejlesztők szerint nem mellesleg a sztori valós időben történő befolyásolására is lehetőségünk lesz! Várjuk a további információkat!

 

8.
8.
uzzi100
**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************-

4.
4.
uzzi100
3.
3.
uzzi100
mennyetek a picsába én kijátszotam

2.
2.
tjames
1.
1.
skiz0
kíváncsi leszek rá... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...