Bugos a mentés a Windows Store-os Cupheadben

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 3.
  • Hír
Link másolása
Több játékos is arról számolt be, hogy a Cuphead Windows Store-os változatában nem működik százasan a mentés, a hiba miatt sokan többórányi játékot buktak. A fejlesztők szerencsére tudják a bug okát, bármikor befuthat a javítás.

A múlt héten megjelent Cuphead a kritikusokat és a játékosokat is meggyőzte látszólag, de ez persze nem jelenti azt, hogy hibátlan a játék. A Windows Store-os változatban például egy olyan bug maradt, amely a mentést érinti, több játékos is arról számolt be, hogy a látszat ellenére a játék nem mentette el a játékállásukat, így sokan többórás előrehaladást buktak emiatt.

A jelentésekből (például itt és itt) az tükröződik, hogy a hiba kifejezetten a Windows Store-os változatot érinti, és jellemzően akkor fordul elő, ha a játékosok az Alt-Tabot használják játék közben. A fejlesztők a Polygonnak küldött nyilatkozatuk szerint tudnak a problémáról, és jelenleg is dolgoznak a javításon. Addig is az a megoldás, hogy ne használjátok a fenti gombkombinációt, a készítők szerint a mentési folyamat konkrétan emiatt kapcsol le.

4.
4.
Yanez
Ebben a játékban elveszteni pár órát olyan, mint más gémekben 20 órát.
3.
3.
user101
Jah, hát én is store-ból vásárolok, mert az olyan jó és folyamatosan kilépkedek desktopra, mert nem tudok anélkül élni... Ez ám a probléma!
1.
1.
cyberstaker
Szarügy. Szegényeknek remélem nem emiatt fog bedőlni a játék sikere :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...