PES 2018 - megjött az első Data Pack

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 5.
  • Hír
A Konami hivatalos bejelentése szerint mától minden platformon tölthetővé vált a Pro Evolution Soccer 2018 első adatcsomagja, amely nem kevesebb, mint 100 új és frissített játékosarcot tartalmaz.

Nem is olyan régen jelent meg a Pro Evolution Soccer 2018, a Konami máris foltozgatja a programot.

A kiadó bejelentése szerint mától minden platformon elérhetővé vált az a csomag a játékhoz, amely még több játékos arcát hozza el a cím, és a meglévőkön is frissít, hogy azok a lehető legközelebb álljanak a valósághoz. Az, hogy a Konami a lehető legprecízebben tudja reprodukálni a focisták fizimiskáját, az innovatív 3D-s arcszkennelési technológiának köszönhető. Ezzel a módszerrel minden apróbb részletet meg tudnak jelentetni a virtuális sztárokon is, kezdve a különböző sebhelyektől, egészen az egyedi tetoválásokig.

A frissítéssel megérkeznek a Bajnokok Ligájában legutóbb látható mezek is, köztük az Atletico Madrid és az AS Roma felszerelései, a különféle stoplisokat is beleértve. A Data Pack 1-gyel továbbá a Master League átvezetőinek javításai is várhatóak.

A PES 2018 nem rég jelent meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox On-ra, a róla írt tesztünket pedig itt olvashatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...