ELEX - itt a legbrutálisabb frakció

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 5.
  • Videó
Link másolása
A Piranha Bytes legújabb nyitott világú szerepjátéka már eddig is sok frakciót villantott, most viszont az egyik legkegyetlenebb csoport is bemutatkozik. Az Albs nevezetű brigádot talán jobb távolról elkerülni!

Utoljára az Outlaws nevű frakciót mutattuk be nektek a Piranha Bytes akció-RPG-jéből, akikkel a sivatag közepén futhatunk majd össze jó eséllyel. Most azonban a havasokba kalandozunk, ahol egy minden eddiginél brutálisabb csoportosulás vert tanyát.

Az Albs nevű sereg hite szerint a gyengéket el kell pusztítani, ennek érdekében pedig a lehető legtöbb ELEX-et fogyasztják. Persze az elmaradhatatlan hatás hamar felbukkan, miszerint lélektelen gyilkológépekké válnak, így sok empátiára és sajnálatra nem kell számítanunk tőlük.

Valószínűleg a kaland során összefutunk velük valamilyen formában, de jobb, ha már most felkészülünk a rideg fogadtatásra!

Az ELEX október 17-én jelenik meg PC -re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
tomy88trance
Ha olyan jó lesz a harcrendszere mint a Risen 3-nak akkor megvettek kilóra :)
9.
9.
hedzsooo
Ez, + Shadow of War előrendelve az idei télre... Ezzel a 2 remek darabbal, + a még be nem fejezett/+ el sem kezdett játékokkal a GOG+Steam könyvtáraimban már csak kihúzom ezt a telet is valahogyan majd! :D
7.
7.
user101
Függetlenül mindenféle nyilatkozattételtől ... azt látom rajta, hogy a fő probléma, hogy borzasztóan darabos a játék. A mozgások, a mechanika az egész. Ettől még lehet jó, csak messze nem olyan gördülékeny, finom az egész, mint amihez manapság szokva vagyunk...
6.
6.
Extol
Ez a játék olyannak ígérkezik, mint egy Sci-Fi Skyrim. Tetszik az ötlet! Várólistás
5.
5.
xICEMANx
Nagyon gyenge és lapos... Viszont az eddigi Trailer-ek között ez volt az első amelyikben nem nézett ki a grafika is egy hulladéknak... Viszont unalmasnak tűnik nagyon.
2.
2.
markoci555
nem lepett nagyon meg, ha a 2 véglet nem is, legalább ez biztos volt hogy lesz benne
1.
1.
guba800
Hát nekem ez nem jön be,a látottak alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...