25. születésnapját ünnepli a Mortal Kombat-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 9.
  • Hír
Link másolása
Hihetetlen, de huszonöt éve már, hogy 1992-ben megjelent a Mortal Kombat-sorozat első része. A '90-es évek bunyós játékait alapvetően meghatározó széria pedig ennyi év elteltével is ugyanolyan szórakoztató. Boldog születésnapot!

Huszonöt éve már, hogy a Mortal Kombat alapos gyomrost vitt be az akkor már komoly népszerűségnek örvendő Street Fighternek. A Midway alkotása brutalitásának, azon belül is a különböző Fatalityknek köszönhette sikerét, arról nem beszélve, hogy elképesztően remek karaktereket vonultatott fel a játék. Az évek során aztán persze a Mortal Kombat is megélte a saját válságát, hogy aztán az elmúlt esztendőkben visszanyergeljen a klasszikus irányhoz és újra sikert sikerre halmozzon.

Ezúton is gratulálunk és csak remélni tudjuk, hogy még jó sokáig velünk lesznek a játék ismert harcosai!

10.
10.
br1Koo
Jöhetne az új rész, kevésbé bugyuta harcrendszerrel.
8.
8.
Banderas
#6: Természetesen Gorot is csak ezzel a technikával. Amíg nem tanultam meg rendesen játszani. Az MK2 az már gyerek mese volt. Az annyira ment hogy kívülről vágtam az összes kivégzést. De az ultimate MK3 volt a császár a sorozatban. Még a mai napig minden évben előveszem snes emun a Donkey Kong C sorozattal egyetemben. :D
7.
7.
strike19
#3: Én tőlem bármelyik MK jöhet.
De egy Shaolin Monks vagy egy Armageddon remasterednek örülnék legjobban PS4-en vagy classic részek 1,2,3,trilogy.
Egyébként a Street Fighter idén 30 éves és jövőre kap Anniversary kiadást.2 rész és az Alphát tartalmazza.Úgy hogy NetherRealm is meglephetne minket.
6.
6.
Banderas
Emlékszem még annó SNES en! Első segszag legyőzésemre. Liu kang-el folyamatos tűzlabdával sikerült csak levernem. 7-8 évesen :D
5.
5.
aordog
Ezèrt kèrtem Sega-t. Rengeteget toltam, MK2, MK3 ès az Ultimate rèszeket. Akkor ez volt a csúcs és a suliban szinte mindenki errôl beszélt, hogy milyen véres és nagyon szép verekedôs game.
Érdekes, hogy akkor ütött a grafika....de naaagyon,.fôleg MK2.
Most meg csak azt mondom az új részre, hogy jó.
Valahogy ebben a stílusban èn lemaradást érzek.
Lassan ott tartunk, hogy egy nyitott világú játék szebb, mint egy ilyen fix 1-1 elleni game. Nem tudom ennek az okát, de remélem a következô MK erre is odafigyel. Ez csak személyes vélemény. Tudom, hogy sokatoknak bejön!
4.
4.
DarkLord
Nekem azóta no.1 a verekedős piacon, mióta a játékteremben először megpillantottam a játékgépet :) Azt a feeling-et semmi nem tudja visszaadni, mikor tömve volt a játékterem és mindenki a MK 1 előtt gyülekezett mindig.
3.
3.
roli33
Várjuk az új részt! De a legnagyobb meglepetés egy új Shaolin Monks, vagy egy olyan stílusú MK lenne!
2.
2.
habo
Ennek örömére jöhetne már az új rész!
1.
1.
crytek
Akkor valami bundleval kedveskedhetnének igazán
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...