Gran Turismo Sport - ütős reklám érkezett

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 11.
  • Videó
Link másolása
A napokban játszható PlayStation 4-en a Gran Turismo Sport demója, ezzel egy időben pedig a fejlesztők új TV-reklámot adtak ki a játékhoz. A rövid kisfilmben felhívják mindenki figyelmét, hogy az embereknek sportra van szüksége.

Nem olyan régen nálunk is olvashattátok, hogy október 9-től limitált ideig elérhető lesz minden PlayStation 4-tulaj számára a Gran Turismo Sport demóváltozata. A kipróbálható verzió 43 gigát nyom, ezért is tölthették elő már két nappal a rajt előtt a PlayStation Plus-előfizetők a játékot. 

Holnap azonban véget ér a lehetőség, onnantól pedig már csak a debütálásra kell várnunk. A fejlesztők egy héttel a végleges megjelenés előtt új TV-reklámmal készültek a rajongóknak, amelyben egyértelműen kihangsúlyozzák, hogy a versenyzőknek nem másik játékra van szükségük, hanem igazi sportra. Ez lenne a Gran Turismo.

A rajtrácson felsorakozó jobbnál jobb verdák szélvédőin a régebbi epizódok momentumai jelennek meg, nosztalgikus hangulatba hozva ezzel a sorozat szerelmeseit. Amikor pedig a sor elejéhez ér a kamera, elhangzik a legfőbb mondat, miszerint ez lesz az igazi autósport. 

A kisfilm egészen egyedi és hangulatos lett, reméljük az október 18-án érkező végleges változat is hasonló színvonalú lesz majd.

39.
39.
Nothing
Tudjátok, mi a furcsa? Az, hogy nincs PS4-em és valószínűleg soha nem is lesz, szóval nincs esélyem kipróbálni, de még így is úgy szorítok a GT Sport sikeréért, hogy görcsbe vannak az ujjaim...:)
35.
35.
Falcon
előrebocsájtom hogy nem egy divat fikázo vagyok ...vigyorogva játszok az ilyen lesajnált sorozatokkal mint a hivatalos wrc rally játékok de ez a gran turizmo 3 adjára nyűgöz le hogy lehet valamit ennyire elrontani de tényleg mindent amit csak lehet a gt 5 otta őt éves lemaradásban van a széria
azt meg sosem bocsájtom meg a sonynak hogy a kedvenc autós játékomat kaszálta el(driveclub) nem ezt a selejtet amit garan turizmonak hívnak
e döntésüknek hála a kővetkező generációt x boxosként fojtatom mert én szinte csak utolsóakkal játszok kormánnyal így maradt a forza ammi exluziv és jó is
34.
34.
delphijos
#12: Dettó. Amennyi igényem és tehetségem van a vezetéshez ( játékban ) arra nekem a DC bőven elég. A graf nekem tetszett, a hongokkal sem volt külösebb bajom.
A késhegyre menő vitát meg meghagyom másoknak.

Ettől függetlenül továbbra sem értem hogy miért kap a "nem kedvelőitől" ennyi savazást ( állandóan kiemelve hogy a fanboy-ok istenítik , pedig esküszöm savazós kommentből vagy 10x annyi volt, ajnározást nem nagyon olvastam ). Űgy érzem ez azért el van túlozva. Mintha a Sébastien Loeb Rally-ról szólnának, pedig attól azért fényévekre van.
33.
33.
#32: Látod nem vigyázol és már rögtön a torkodnak szegezik a fanboy bökőt. :D
32.
32.
PaprikaJancsi
#21: Igen, köszönöm a helyes észrevételt :)
31.
31.
Kalácsképű
#28: Ossze vissza beszelsz kiskapukrol es olyan csapatokrol, akiket eloszor emlitesz. Az eves budget minden csapatrol elerheto evek ota. A profitjuk is.
A NASA kapcsolatra tobbszor ra probaltam keresni, de semmi. Vagy a Lotus vagy a NASA hianyzott a talalatokbol.
Inkabb rad hagyom a keresest es linkeld be ide a cikket, hirt.
29.
29.
#26: Mindegy, akkor legyen igazad. Amíg csak te állítod ezeket a baromságokat, fölös tovább magyaráznom.
28.
28.
Zoli0507
#25: Jobban tàjèkozòdj. Először is, miòta van költsègvetèsi plafon az F1-BEN?? Aztàn nèzz utàna hogy vègülis ez hogyan ès mikènt született meg! Valamint a kiskapukat is vizslasd àt pèldàul a Ferrari, Mercedes, McLaren hàza tàjàn.
2012-2013 Lotus. Nèz utàna ès rögtön megtudod miben volt partner a Nasa.
Az internet vilàgàban mikor màr minden pàr màsodperc alatt leellenörizhető elèg nehèz "kamuzni". Egy tèmàban viszont "okosnak" làtszni miközben az embernek fingja sincs ròla... nos az ugyanolyan könnyű mint 100ève
26.
26.
Zoli0507
#24: Ha a Formula 1-es pilòtàk azt mondjàk hogy a szimulàtoraik(amik fènyèvekkel modernebbek egy jàteknàl) a mèrnököket segìtik annak ellenère hogy a csapatok azon vannak hogy minnèl inkàbb a pilòtàkat segìtse (főleg) a teszt tilalom miatt ès mèg 2017-ben is jòformàn köze nincs ahoz hogy mit èrez a pilòta a valòsàgban.. . Szerintem ezt felesleges magyaràzni.
Teljesen mindegy ki mit mond rà, de amikor egy pilòta pèldàul az F1-ben a VB cìmèrt harcol ès egy futamhètvège utan ùgy nyilatkozik hogy előtte a szimulàtorban tesztelt a mernököknek akik meggyőzödtek arròl hogy helyesek az adatok majd a futamon teljesen màs lett az eredmèny (az autòŕol beszèlek)......
Vagy hogy Kimi Räikkönent idèzzem; a szimulàtor nekem "szart" se èr. A mernököknek segìthet az adatok, szàmìtàsok pontossàgàban de pèldàul ha egy ùj vezetőszàrnyat kapok azt kizàròlag èlesben tudom tesztelni hogy mikènt viselkedik az autò. Mennyivel tapad jobban. A mèrnkök a szimulàtor àltal csak arròl gyözödnek meg hogy helyes-e a szàmìtàsuk. Mennyi plusz leszorìtò erő vàrhatò. De hogy milyen hatàssal van ez az autò viselkedèsère vezethetősègère, erre csak akkor tudok vàlaszolni ha kiprobàlom.


Ès ezek nem "fizetett" hirdetèsek hanem a valòsàg amiket a pilòtàktòl kèrdeznek versenyhètvègèken. Tehàt ne mondja nekem senki hogy bàrmelyik jàtèknak bàrmi köze lenne a valòsàghoz hogy vissza adja a vezetès èlmènyèt ami èlesben is "ugyanaz"
25.
25.
Kalácsképű
#23: Ezeket minek irod le, hogy tobb 100 milliot pakoltak egy F1 csapat szimulatoraba eves szinten ? Amikor a csapat eves koltsegvetese 400 millio dollar mindenestol ?
Meg az mit jelent, hogy a nasa segitett a programozasban ? A mernokok vagy a penzugyi szakemberei ? áramlástanban segitettek vagy aerodinamikaban vagy a szerelok dzsekijenek az anygat segitettek kifejleszteni ? Vagy segitettek egyaltalan ?
Komolyan, mint egy kisgyerek, aki nagyobbat akar kamuzni a haverjanal.
24.
24.
#23: Itt ezt te látod rosszul és nem a GT fikázása miatt mondom, mert az a része nem izgat. Vannak arcade, szim és köztes címek. Nem akarok öt oldalon keresztül vitatkozni, évekkel ezelőtt is olvastam már ilyenekről, nyilván nem Fakjee szopta ki a kisujjából.
22.
22.
Zoli0507
#19: Milyenekkel mentèl?? A felsőbb kategòriàsok hangja valami pazar. Nagyon "öblös" lett hangjuk, harapnak rendesen. Utoljàra mikor az autòk hangja adrenalint termelt nàlam az a PC1 volt. (Az utcai standard autòktòl azèrt kicsit szürreàlis lenne ilyet vàrni a GT-ben is, meg màsban is)
A zene meg izlès kèrdèse, màrmint ki mit szeret. A legtöbb nekem se nagyon tetszik, de ha szètnèzünk a mai trendekben, divat, autòbemutatò show, jacht klubb party-k, művèszeti kiàllìtàsokon adomànyozàsi est (nem jut eszembe mi a hivatalos neve), stbstbstb az ilyen, ehez hasonlò illetve ezek a zenèk jelentik ma luxusèknàl ès arisztokratàknàl a zene netovàbbjàt.

Annyira stìlusus lett a GT, egyedi ès igènyes (a mai luxus trendben) hogy pffff.
Minden autòmàrka törtènelme, kèpekben, fènykèpekben, ìràsban megtekinthető, elolvashatò, hogy a menüben random dobàlja ki a törtènelmi esemènyeket amik egy-egy tìpusù jàrműhöz, autògyàrhoz köthető,. Fotòmòd?? Mèg a parlament előtt is kèszìthetsz kèpet (màrmint a mi parlamentünk előtt).

Az autòkat matricàzhatod, fènyezheted,. Minden autònàl a hivatalos szìn neve szerepel. (Csak nèzd pèldàul a Ferrarit).

Ja a hangot àllìtsd àt, az alap beàllìtàs 2.1. De van 7.1 is. (Ha olyan a fülesed).

HDR valami .... azt gondoltam a Horizon Zero-ba megmutattàk mit tud deee a GT.... ès a HDR intenzivitàsàt is tudom àllìtani (mekkor legyen a HDR fènyereje).
Plusz mèg ezer dolog van csak a menübe, magàròl a versenyzèsről mèg nem is beszèltem.
21.
21.
#11: Szerintem Jancsi egyáltalán nem akart véleményt formálni, ő a sony önjelölt párfogoltján nevetett.
19.
19.
Yanez
Annyira eltérőek a vélemények, hogy gondoltam magam próbálom ki a bétát, pedig eredetileg eszem ágában sem volt. Mit mondjak, eléggé pozitívan csalódtam. Sokkal könnyedeb/lazább lett az irányíthatóság, mint az eddigi GT-kben. A grafikát egy szóval jellemezném: pazar. A hangok még mindig csak közepesen jók meg rosszak. A legtöbb szám is borzasztó, ergo a zene oldala gyengus.

Összességében (más autós játékokhoz nem viszonyítva) egy egészen korrekt racing gamét kaptunk. Nem mondanám teljes szimulátornak, de még mindig közelebb áll hozzá, mint az árkádhoz. A műfaj szerelmeseinek kötelező darab, alternatívának meg ott a PC2 és a DC. Jó szórakozást!
12.
12.
kamgecam
Egyébként nem az én világom, kipróbáltam a demót de én inkább maradok az árkádabb need for speed,driveclub, pc mellett. nekem már sok volt hogy ennyire valósághű a fizikája és kurva idegesítő volt hogy állandóan kicsúszok a kanyarba még ha fékezek is, de ez az én bénaságom, meg ebből lejött hogy ez tényleg egy durva szimu lesz.Csak nem nekem. :(
11.
11.
kamgecam
#7: Nem tudom ki lehet de kurvára igaza van, Te próbáltad a demot? Mi a véleményed?...
10.
10.
Duken
Végre egy igazi jó szim ps-re. A demo után elő is rendeltem, komoly játék lesz ez, ne vegye el a kedveteket a haterek fikája. Jól hitelesen adja vissza az autók fizikáját és nekem ennél nem is kell több. Az F7 Pc2 harmatos fizikája után felüdülés volt a demo!
9.
9.
Gsxr600
#7: Neked nem mindegy,miért te ki vagy?
8.
8.
#7: Legalább jót nevettem. Még forza for speed meg bugcars 2. :D
7.
7.
PaprikaJancsi
#5: Na vajon ki lehet ez ? XD
6.
6.
Gsxr600
#1: Ha egyszer beállítod expertre akkor már csak a tcs kell állítani mert az mindíg 3-as ,a többihez nem kell nyúlni mindent megjegyez még a no abs-t is.
4.
4.
Blazkowicz
Kellemes csalódás volt. Azt vártam, hogy 2 kör és letörlöm, most meg már elő van rendelve. Nyilván vannak hibái mint minden játéknak, de úristen. Rég szórakoztam már ilyen jót autós játékkal. Nagyon jó átmenet egy Real és Arcade játék közt, csak hagynák a fenébe azt a "real driving simulator" szlogent, mert tudjuk, hogy ez nevetséges. Kicsit még sajnálom is, hogy jó lett, mert most egy rakás pénzbe fog fájni, de akkor is. Hozza a GT feelinget nagyon is. Lehet szeretni is, meg nem is, de ócsárolni nem kell csak azért mert egyesek elhivatott PCars és Forza fanatikusok. Minden játéknak van jó és rossz tulajdonsága érveljetek és beszélgessünk, de ne személyeskedjetek és maradjunk a normális dolgoknál. :)
2.
2.
x360player
Pont láttam ezt a reklámot az FS1-on,el is kapott a nosztalgia a hangok hallatán.Ennek ellenére pénzt nem adnék a játékért.
1.
1.
vanpear
Valami újat akarsz, közben meg ragaszkodsz a régihez? Hogy van ez? A hangok oké, legyen retro. De, hogy azt nem tudja megjegyezni, hogy automatikus vagy manuális váltóval játszok. Ez még a legkevesebb, beállítom, hogy no segítség, következő versenyen meg megint automatikusan fékez. Az a legenda járja, hogy szebb, mint a Project Cars... Miért kell eldöntenem nekem, hogy milyen legyen a grafika a játék első indulásakor ? Játék közben miért nem lehet semmit sem állítani a beállításokban, csak informálódni ?

Ez még így is nagyon kapkodósra sikerült. Ez minden csak nem autósport!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...