Gran Turismo Sport - az első értékelések

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 20.
  • Hír
Link másolása
Két napja jelent a meg a Gran Turismo-széria legújabb darabja, a Sport, és ahogyan az lenni szokott, a nemzetközi sajtó már le is csapott rá. Összességében pozitív, de korántsem kiemelkedő értékeléseket kapott a játék.

Az idei autószimulátor-felhozatal utolsó darabja a Gran Turismo Sport. A Sony és a Polyphony Digital gyermeke egy rendkívül erős mezőnyben kell, hogy bizonyítsa, tud újra a régi fényében tündökölni.

A Project CARS 2 és a Forza Motorsport 7 már átesett a kötelező teszteken, most pedig a Gran Turismo Sporton van a sor, hogy beálljon riválisai mellé a rajtrácsra.

Átlagban 75 százalék körül teljesített a játék, kíváncsian várjuk, hogy a későbbi javítások és esetleges kiegészítők milyen magasságokba repítik a programot. És akkor lássuk a pontszámokat!

  • Trusted Reviews: 7/10
  • IGN: 7.5/10
  • Forbes: 7.1/10
  • Eurogamer: ajánlott
  • Metro: 7/10
52.
52.
Stranger
#46: Lol, de ronda mindkettő. Évekkel ezelőtt lehett látni olyan GTA4-es moddolt screenshotokat amiben pl. az autó hátulja normálisan ki volt dolgozva, nem voltak ilyen idétlen alacsony felbontású tükröződések (de mit várunk ha még mindig fix env map-et használnak ezekhez mint 20 éve). De messziről is ugyan olyan langyos mindkettő.

Ha ilyen városban ilyen grafikával furikáznánk azt modnanám, hogy ezek fasza játékok.
https://youtu.be/Sapzi_X1row?t=1m10s

Sajnos ez nem a legjobb minőségű videó, de látszik mennyivel kidolgozattabb egy fényszóró.
https://www.youtube.com/watch?v=YaavjL6R-5I&feature=youtu.be&t=56s

Ennyit a nagy forzáááról és GTS-ről ahol még a környezet is fos... De legalább a kifényképezett skybox jól néz ki, mert az a valóságból van. :D Persze emiatt a felhők nem mozognak az égen, de nem baj, 2017 van csak.
50.
50.
Zoli0507
#47: Mièrt is? Nem a Forza miatt linkeltem. Ha trollkodni akarnèk akkor egy forzàs hìrhez teszem. A lènyege annyi lenne akik leszòltàk a demo alapjàn meg a demot a forza mellè raktàk.

47.pontosan. de màr egy demo alapjàn pàlcàt törtèl fölötte, ehez kèpest mind hangilag mind grafikailag semmi szègyenkezni valòja sincs
47.
47.
#46: Sok eszed van, ezekre nagy szükség van. Utána meg megsértődsz ha kapod a fanboy címet.
46.
46.
Zoli0507
Forza 7 vs Gran Turismo analysis
https://m.youtube.com/watch?v=SQ6W4bVqQzk

Na most indulhat a kommentcunami! :D

A 2D fàk a legviccesebbek amit itt egy demo alapjàn szòltak le a GTS-ban, ehez kèpest a Forzà-ban mi van, ès a gts-ben hogy nèz ki?
45.
45.
Gsxr600
Van 1 olyan érzésem hogy itt nemsokára kommentcunami lesz.
31.
31.
bszunyoghy
#30: Abban igazad van hogy ezek játékok. Abban viszont nincs hogy a szimek nem itt kezdődnek, de itt kezdődnek. A végük viszont nem itt van. Arra ezek a programok tökéletesek (PC, Assetto, Iracing, GTS, Forza, Raceroom) hogy otthon -egy kisebb vagyon elköltése után -online vagy offline versenyezz, vagy csak meló után levezesd a gőzt.
30.
30.
Zoli0507
#21: Ès az Iracing?

Egyèbkènt szerintem meg az összes jàtèk. A szimulàtorok nem nem itt kezdődnek.
28.
28.
Tyebeca
#26: Nem szabad elfelejteni hogy ez a rész egy mellékág viszont a GT feelinget itt is megkapjuk.
26.
26.
Yanez
#25: Ne essék félreértés! A játék, mint racing, valóban messze áll a szégyentől. A játék, mint legendás Gran Turismo utód, már közel.
25.
25.
Tyebeca
Szerintem nagyjából mindenki ki tudta próbálni a játékot a nyílt bétán úgyhogy senki sem vett zsákbamacskát. Nem értem miért fikáznak és rinyálnak egyesek. Nálam első napos vétel volt pedig nem vagyok nagy online játékos. Mindig is szerettem a különböző kihívásokat úgyhogy egyenlőre a Circuit Experience-et nyüstölöm majd jöhet a Driving School stb. Nekem nagyon tetszik. Az igaz hogy ez a rész nem a mennyiségről szól de minőségről annál inkább. A Suprát én is hiányolom de tuti érkezik majd idővel. És Yanez elém nem raktak gyengécske produktumot. Ez a játék azért nagyon messze áll a szégyentől.
17.
17.
Mekee85
#16: levetted a lényeget, igen... grat.
16.
16.
Gsxr600
#15: Ok. Te forzázol,mi itt 1 páran gt-t játszunk.A külömbség annyi hogy én nem írom tele a forza-tesztet,pedig volna mit.Szerintem aki próbálta a demót tudta mit kap nem volt zsákbamacska.
15.
15.
Mekee85
Szégyen amilyen tartalommal ezt ki merték hozni 4-5 év fejlesztés után. 150 auto, ami valójában 90 körül van, mert beleszámolták a különböző verzióit egyes autóknak... hát csodás, akkor fm7-ben meg nem 700 hanem ~2000 autó van, ha beleszámolom a különböző bodykiteket, a többféle lökhárítókat, szárnyakat, forza edition autókat? Pályák szintén... van pár rally (engem hidegen hagyott mindíg) meg pár aszfalt, és annak verziói. FIA licence? Forzában több fia versenysorozat autói van pályákkal mint gtben... Online nélkül semmi nem megy? Király, reménykedjen a kedves fanboy, hogy menjenek a szerverek ha játszani akar. Karrier mód, tuning mind kuka? Replay 30fps korlátozás? Ellenben szép, ja. Meg jó a fizika és vezetési modell, és ennyi amit tud. Nekem ez így max 4/10, és messze a leggyengébb gt valaha. Nagyon remélem, hogy az eladásaik szégyenletesek lesznek, hogy észbe kapjon a kedves tamagocsi bácsi, hogy 5év alatt ennyivel kiszúrni rajongók szemét pofátlanság teljes áron. A gyönyörú háttér.jpg előtt lőtt fotómód képek nagyonjók, igen, ebben mindíg jók voltak, de ez is csúsztatás, mert játék közben közel nem így néz ki, ott kissé alacsonyabb a részletesség.
Én most forza mellett döntöttem, nem bántam meg, ott megkapom amit a gt-től régebben, horizon3 is arcade kategóriában messze mindenki felett teljesített, és a motorsportban sem csalódtam. Kicsit gyengébb grafikailag, de ha ez az ára annak, hogy játékot is tartalmazzon a produktum, én köszönöm jól elvagyok vele, mert még mindíg messze nagyonszép az is.
11.
11.
azureknight0715
Én nem értem mit bénáznak, mindkét oldalon, itt van egy versenytárs , törekedniük kéne arra hogy az ő játékuk legyen az a verseny game ami lepipálja az összeset és oké dolgoznak vele, de mintha csak kicsit sem erőltetnék meg magukat. Annyi kiaknázhatatlan lehetőség van ezekben az autoversenyes játékokban hogy csak na és nem :D
8.
8.
Kalácsképű
#5: Ahhoz hasonlitjak, ami a GT volt eddig. Elinditottad, lenyomtad a jogsikat, elkezdted a kampanyt es multiztal is. Tuningoltad a Suprat, Imprezat, stb.
Na ebbol a nagy resze ment a picsaba. Kampany sehol, tuning sehol, supra sehol.
Ok, akkor azert csak van valami. online, fasza palyakon. Oh, varj, ezek nem tettek bele a fasza palyakat az eddigi reszekbol. Akkor mi van ?
Hat, van par auto, van megint par fantasy circuit, online-online-online, foto mod online, minden online, a kurva progress is online. Azert offline elmenti a TV beallitasokat, geci jo arc Kaz. De mi van ha a szero nem megy ? Akkor beszoptuk, koszi Kaz. Megengedi e, hogy befejezd a versenyt offline, ha a szero elmegy ? Nem, Kaz nem igy gondolta. Koszi Kaz. Fotoztatja magat a gyoker, hogy automernoki diszdoktorra avatjak a digok, de normalis GT-t azt nem tug gyartani a majomfasz. FIA licensz is mehet a budos picsaba a GT-s pilotakepzos agyfasszal egyutt. Nagyon remelem, hogy ebbe legalabb belebukik, es valami progressziv, hagyomanyokat tisztelo fonok alatt visszaszerzik a mundert.
6.
6.
Duken
Online szegmens, futamok stb 9 pont.Hatalmas adrenalin bomba, feszes versenyek vannak benne. Tip top multi. Campaign, tartalom 5 pont. Mindenki döntse el neki mi a fontos. A tartalom miatt jogos a kritika, de a minőség top-notch.
5.
5.
Blazkowicz
#2: Szerintem nincs miért szégyenkeznie a játéknek, az erős túlzás. Amirem gcsinálták abban 9/10 mindenki aki kritizálja az meg nem is tudja mit kell nézni, csak ahhoz hasonlítja, hogy ő mit szeretne...
4.
4.
Gsxr600
Szerintem aki offline karriert akar annak kb.5 pont,nekem mondjuk 8 mert én csak online megyek.De az autó-pálya mennyiséget nem tudom megemészteni,ráadásul tele van ezekkel a visionfos autókkak én meg inkább az utcai gépeket szeretem.
3.
3.
Zoli0507
#2: Nàlam elsőnapos vètel volt (steelbook edition, a tok gyönyörű), a Project Cars2 amin agonizàltam mèg.
Mindegy e mellett döntöttem.

Ahol szerintem fèlre ment a dolog ès alacsony a pontszàm az a dinamikus időjàràs hiànya, relatìve kevès autò (bàr ha engem kèrdezel akkor szerintem 200db-nàl több teljesen felesleges. Ez a darabszàm is kötve hiszem hogy darabonkènt van szimulàlva), ès a kampàny ami nincs.

DE!! Nekem ez most kicsit ilyen messiàskènt jött. Vègre megint tudok körökön àt 1tizeden belül autòzni, valamint ahogy fogy az üzemanyag ùgy javìtok minden körben. A PrC1 nem tudtam kivitelezni ahogy az F12016-F12017-el sem.
Egyèbkènt a GTS-ben meglepően nehèz AI ellen menni. (Ha mindent kikapcsolsz ès prof.-ra àllìtod)
Amit èn vàrtam elmènyben azt maximàlisan megadja.

ELLENBEN nem vennèm zokon ha szètszednèd a kritikusok, lenne egy kis pofon hogy 5èvet sem sajnàltak a japòtòl aztàn harmatgyenge tartalom lett a vège. Majd foltozgathatjàk mint a driveclub-ot.XD
2.
2.
Yanez
Pont ahogyan várható volt, egy kb közepesnél épphogy jobb játék. Tehát akkor idén a PC2 az ajánlott racing game! Ennyi évet váratták a GT fanokat, hogy végül egy gyengécske produktumot rakjanak elérjük. Szégyen.
1.
1.
Szerintem tök jó ötlet volt egyszerre kidobni egy multiplatform és két exkluzív címet, így legalább senki sem húzhatja a száját és kedvére válogathat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...