X06: Új Halo-játékon dolgozik Peter Jackson

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután a Halo film készültének segítésének okán Peter Jackson komolyabban beleásta magát a Halo történetébe, most új fejezetet ír a méltán népszerű sorozathoz.
Miután a Halo film készültének segítésének okán Peter Jackson komolyabban beleásta magát a Halo történetébe, most új fejezetet ír a méltán népszerű sorozathoz.



Részlet a hivatalos sajtóközleményből:
"...A Microsoft Game Studios bejelentette, hogy társult Peter Jacksonnal, hogy a kizárólag Xbox 360-on megvalósítható interaktív szórakoztatás új korának előfutára legyen. (...) A hosszú távú közös munka kezdetét két új projekt fémjelzi: Jackson, Walsh és csapatuk két új interaktív szórakoztató élményt kelt életre – Xbox 360 és Xbox Live exkluzívként. Az első projekt keretében Jackson és csapata a Bungie Studios-zal közösen új fejezetet társ-ír és társ-tervez a népszerű Halo-sorozathoz, valamint társ-produceri teendőket is ellátja a játéknál. A második projekt az újonnan felállított új-zélandi fejlesztőstúdió berkeiben készül: a projekt célja nem merül ki egy új interaktív történet elmesélésében, a készítők szándéka szerint a produktum egy új, az interaktív szórakozás modern formáival csak most ismerkedő közönség figyelmét is felkelti majd. A fentiekkel párhuzamosan Jackson, Walsh és a Microsoft Game Studios létrehozzák a Wingnut Interactive-ot. Az együttműködő felek világszínvonalú interaktív szórakoztató tartalmat gyártó stúdió létrehozásán fáradoznak, mely egyesíti a Microsoft Game Studios által kínált technológiát és az interaktív szórakoztatás terén szerzett tapasztalatot a Wingnut Interactive csapatának kreativitásával és páratlan képzelőerejével. "

„Az én küldetésem a Microsott Game Studios-zal egyetemben az, hogy kitoljuk a játékfejlesztés és a jövő játékának határait. Egy filmes szemszögéből számomra egyértelmű, hogy az Xbox 360 platform az a színpad, ahol a történetírók ugyanúgy űzhetik mesterségüket, mint ahogy azt ma a mozik és könyvek lehetővé teszik, azonban itt az interaktivitás segítségével tovább is léphetnek”
- kommentálta Peter Jackson a bejelentést.
4.
4.
majoros25
Mi lenne tom ez nem ide tartozik ha a NFS-ból is filmet csinálnának hmm?? ugyan azokkal a szereplőkkel a tokyo drift igaz hasonlí a carbonhoz meg a többi halálos iramabn de mi lenne tényleg ÚÚÚÚÚ nagyon állat lenne de ez a Hallo is jó lesz filmben érdekes lesz naon várom szerintem:)

3.
3.
szpiiit
ha film lesz belőle akor azt jobban várom, mint a játékot.... mivel az csak xboxos!!!!
2.
2.
Ca$h
Na ebben biztos lehetünik, de azért eléggé ködösnek tűnik nekem ez a dolog. Akkor most játék lesz, vagy valami interaktiv film, vagy mind a kettő, vagy mi vaaaaaaan?!? :)))
1.
1.
machintos
ha peter jackson csinálja akkoor már minöségggi über game lesz::)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...