Íme, a Black Mirror játékmenet-előzetese

  • Írta: bobzenub
  • 2017. november 22.
  • Videó
Link másolása
A Black Mirrornak nincs köze a hasonló címen futó TV-sorozathoz, viszont rejtélyből akad bőven: most egy új gameplay előzetest nézhettek meg a KING Art Games gótikus horrorjátékából.

Az 1926-ban játszódó anyag David Gordon történetét meséli el, aki nem ismerte túlzottan édesapját, de sokkolta a hír, amikor az öregúr öngyilkosságot követett el a skót hegyvidéken álló kúriájában. David felkeresi a birtokot, és megismeri apja utolsó heteit: rögtön feltűnik, hogy halálának körülményei nagyon furcsák.

A Black Mirror megjelenése november 28-án várható PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. 

5.
5.
crytek
#2: Alone in The Darkokat kéne remasteredelni.
4.
4.
DarkLord
#3: A történet brutál jó, mert ez a játék az első rész újragondolt változata lesz csak, tehát a sztori ugyanaz lesz , mint anno volt. Az meg aláz, nekem személyes kedvencem az eredeti első rész. Mai napig szívesen játszom vele.
3.
3.
Nicodemus
Hát a grafika nem zavar mert ha jó lesz a történet és az atmoszféra,zene akkor működhet is. Viszont nagyon fantáziátlan lett a szellemek megjelenítése, sőt vizuális szempontból elég jellegtelen az egész.
2.
2.
hedzsooo
#1: Ez NEM akció-horror lesz hanem inkább krimi-horror, a kamera nézet is fix lesz, úgy tűnik, szóvel ez a régebbi, kalsszikus horror játékok nyomán halad továbbra is szerencsére.

Aki ismeri a korábbi részeit, v. pl. a régi Alone in the dark játékokat, szerintem nem fog benne csalódni. :-)
1.
1.
felegyi
Nem dobtam magam hanyatt tőle, trailer alapján sem egy nagy horror show...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...