A Destiny 2 fejlesztői elismerték, hogy hibáztak

  • Írta: bobzenub
  • 2017. november 30.
  • Hír
Link másolása
"Elárultuk a játékosok átláthatósággal szembeni várakozásait a játék kapcsán" - közölte a Bungie, miután fény derült a gyors fejlődést akadályozó XP-rendszer eddig titkolt részleteire.

A Bungie válaszolt a Destiny 2 XP-rendszere körül kialakult botrányra. Aki lemaradt volna: egyes játékosok arra lettek figyelmesek, hogy a játék lényegesen mérsékli a fejlődés sebességét a gyors XP-szerzést biztosító Public Eventek során. A fejlesztők válaszul leállították ezt a mechanizmust, s nyilvános közleményben kértek elnézést.

"A szándékunk az volt, hogy a lassabb fejlődést nyújtó tevékenységek ugyanolyan jutalmazóak legyenek, mint a nagy intenzitású grindolás, anélkül, hogy zavaró XP-értékvariációkat vezettünk volna be, ám a mechanizmus rejtettségével elárultuk a játékosok bizalmát."

Az XP-rendszer kikapcsolását követően a Bungie azon fog dolgozni, hogy megoldást találjon az XP-egyensúlyra. A Bungie oldalán található alkalmazásprogramozási felületen (API) már most fellelhetőek bizonyos XP-szintadatok.

"A jövőbeni frissítések során szeretnénk összekapcsolni a belső és jelzett értékeket a nagyobb következetesség, s annak biztosítása érdekében, hogy minden változtatás hűen tükröződjön az egyes megjelenési felületeken."

Jelenleg a fejlődés túl lassú bizonyos játékbéli tevékenységek során, ám a Bungie igyekszik ezen változtatni a játékosok visszajelzései alapján. Az egyszer használatos XP-gyorsító tárgyak és a 300 százalékos pihenési bónusz változatlanok maradnak.

Minderről a játék hivatalos oldalán megjelent blogbejegyzésben számolt be a Bungie (a Destiny 2 helyzete).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...