Altered Carbon - ütősen néz ki a Netflix új sorozata

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Richard Morgan nálunk Valós halál címen megjelent regényére is lecsapott a Netflix, így már jövő év elején befut a népszerű cyberpunk sci-fi regény sorozatadaptációja, amiben a Kártyavárból ismerős Joel Kinnaman alakítja majd a főhőst.

A Netflix megint ügyesen csapott le egy remek alapanyagra, Richard Morgan nálunk Valós halál címen kiadott cyberpunk regénye jövő februárban egy tíz részből álló sorozat formájában is fogyasztható lesz. Ahogy az az előzetesben is látható, az alkotók nagykanállal merítettek a Szárnyas fejvadászból, a Johnny Mnemonicból és persze a Ghost in the Shellből.

A történet szerint az emberiség eljutott arra fejlettségi szintre, hogy képesek vagyunk digitalizálni tudatunkat, így ha meg is halunk, akkor egy másik testbe áttöltve továbbra is élhetünk. Természetesen a digitális tárolás csakis a gazdagok kiváltsága, így amikor valaki meggyilkolja a világ egyik leggazdagabb emberét, Laurens Bancroftot, akkor a hibernációból felébresztik az egykori elitkatonát, Takeshi Kovacsot, aki egy rendőr testében vág neki a nyomozásnak.

A főbb szerepekben olyan színészeket látunk majd, mint Joel Kinnaman, James Purefoy, Renee Elise Goldsberry, Martha Higareda , Ato Essandoh, Chris Conner, Will Yun Lee és Dichen Lachman. 

Az Altered Carbon első évada 2018. február 2-án debütál a Netflixen.

3.
3.
ollie92
#2: Mivel NETFLIX, együtt érkezik az egész első évad.
2.
2.
almaspite
Köszi a hírt, ha lement az összes rész biztos végig nézem. :)
1.
1.
latis666
Takeshi Kovacs :) Na és erre kíváncsi leszek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...