NBA Live-rajongók: "Elég volt az EA játékaiból!"

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Bizonyára többen hallottatok az NBA Live-sorozatról, az EA sportjátékairól és egyéb "termékeiről" - az NBA-rajongók most felszólaltak ezek minősége ellen.
Bizonyára többen hallottatok az NBA Live-sorozatról, az EA sportjátékairól és egyéb "termékeiről" - az NBA-rajongók most felszólaltak ezek minősége ellen.

Ugrás a galériához

Hogy pontosabban fogalmazzunk: ex-rajongókról van szó, akik a Kotaku.com -on keresztül küldték el nyílt levelüket az Electronic Arts-nak - természetesen véleményükkel együtt. A tisztelt hölgyek és urak azt fogalmazták meg üzenetükben, hogy kezdetben valóban jók voltak az EA címei, ám az újabb részek már semmit sem változnak, újdonságok nélkül, mókusvakításokkal próbálja a csapat megvásároltatni egy-egy sorozat aktuális részét. Panaszolták, hogy a cég nem is próbál újításokat pakolni játékaiba, így például számos NBA-, FIFA- és Battlefield-rajongó játszik inkább a konkurens gammákkal. Kíváncsiak vagyunk, az EA válaszára ezek után.

25.
25.
Szerintem sem kell ocsmárolni az EA-t!!! Méghogy nincs fantáziája... Na és ki csinálta a Spore-t? Láttál már olyant? Azért egy kicsit túlzásba estek, és ha valakinek nemtetszik az EA, akkor játszon mással, nem kell a pokolba küldeni, meg kurvázni, mert igenis van aki szereti!!!! Am a sportjátékoktól én se vagyok elragadtatva, meg az autósoktól sem... de az NFS-t tényleg élvezem, pedig nemszeretem az ilyeneket! Ennyi! Az EA igenis jó játékgyártó!
24.
24.
Carbon
mindkettotokkel egyetertek. tudom h ez a ket jatek nem tisztara egyforma stilus. en az NFSU2 elott nemlattam fantaziat az autos jatekokban. de azutan enyhen szolva megszalott NFS gamer lettem es utalom ha vki ugy ocsmarolja az egyik legjobb gamet a vilagon h meg rendesen nem is latta. en nagyra tartom az NFS szeriat es foleg a carbont mert az autosculptal egy jo dolgot vittek bele a jatekba.
23.
23.
mozer
ezen felesleges vitatkozni...két teljesen különböző koncepció
22.
22.
Carbon
na az nfs meg csak veletlenul se jart le....egyet kerdezek: van autosculpt a flatoutban? asszem nincs. az autosculpt nagyon jo es nagyon uj cucc....a grafika: lattam a Flatoutrol es a Carbonrol is ingame videot de nemsok kulombseget lattam. megegyszer mondom az amit te jatszottal az csak demo volt ami meg elegge szar. hogy torik a kicsi? ES? en meg orulok is h a carbonban nemtorik a kocsi mert nem azert jatszom az nfst. nfsben engem elso sorban mindig a tuning erdekelt. az hogy mindig szepnek lathatom a kocsimat es nemkell minden eges race utan penzt kidobnom a javitasra engem abszolut nemzavar. ja es arrol nem is beszelve h eddig egy jatekban se lattam h ralisztikusan torne a kocsi. ja es ha jol tom meg mindig nem lattam full verseny mod listat a carbonbol es hat a canyon duel is egy uj dolog es az is nagyon jo. de az egeszben ugyis a autosculpt a legjobb szal a flatout el mehet a francba;)
21.
21.
pstomi
20.
20.
pstomi
PL:_ SZEBB A GRAFJA

2. TÖRIK BENNE A KOCSI

3. TÖBB LEHETÖSÉG

3. UGYANOLYAN JOL LEHET BENNE TUNNINGOLNI MINT AZ NFS.

4. TÖBB FÉLE VERSENY MOD
19.
19.
Carbon
a flatout egy kalap szart se er pstomi.....az NFS szrianal nincs jobb...mondhatsz akarmit a tobseg ugyis az NFS mellett marad....na halgatlak, mitol jobb az a fos FLATOUT a CARBONnal?
18.
18.
mozer
egyébként meg csak egy kurva konkurencia kéne kosár gammákhoz is..amíg ilyen nincs változás sem lesz..sajnos:(
17.
17.
mozer
aki sportolni akar menjen ki a természetbe??? az még eszetekbe sem jutott hogy valaki szeret sportjátékkal játszani??? erre annyit tudok mondani, hogy aki fps-ezni akar menjen el katonának..hiszen a fedett pályát is úgy osztgatják, mint a fegyvereket az utcán...gondolkozzatok már!(akinek nem inge..)
16.
16.
pstomi
FLATOUT 2 SOKKAL JOBB MINMT AZ ÖSSZES NFS EGYÜTT VÉVE!!!!!!!
15.
15.
Carbon
en sport jatekokat nemszereten ugy ahogy a sportot se:D. szal az NBAt nem is jatszottam....csak erre tevedtem, meglattam h vki oltja itt a Carbont meghozza ok nelkul es felment bennem a pumpa. enpl. sportjatekban nemlatok fantaziat de ez az en velemenyem...
14.
14.
Carbon
pstomi te nemlatod a lenyeget...a lenyeg az h az amit te jatszottal, az meg csak egy DEMO...egy honap van meg a Carbon kiadasaig de sztem most sincs semmi baj a grafikaval az nekem sokkal jobban tetszik mind ami a MWben volt. ja arrol nem is beszelve h ami neked megvan az max csak PS2 vagy XBOX demo lehet mivel PCre meg nincs demo. hidd el nekem sok ingame videot lattam mar es a grafikaval semmi baj sincs. az sem igaz h a jatekipar mar csak a penzrol szol, en az underground 2vel kezdtem az NFS szeriat es addig en autos jatekot egyszeruen nem szerettem... es azota mar jatszottam mas autos jatekot de az NFS szerianal nemtalaltam jobbat....szal ennyi
13.
13.
pstomi
ennyi erövel az ea minden évben kiadhatna az összes játékához egy patchet ami átnevezi a játékot és ad neki egy uj menüt. merzt kb ennyi ujitás van az ea játékokban.
12.
12.
pstomi
majoros ébn is nfs fan voltam amig meg nem probáltam ki a carbont. és szeretem a most wantedet meg az elözö részeket de a carbont hidd el nagyon nagyon elrontották föleg grafikilag,.
11.
11.
ps3
majoros25:sportolni télen is lehet erre találták ki a "fedett"- pályákat.

az EA közel sem azzal törődik hogy jó játékot adjon ki,hanem hogy jó sok pénze legyen, a jó sok sz*r játékból.

10.
10.
majoros25
Na azért mán ez túlzás pstomi hogy a carbon szar !!! hogy mondhacc ilyet én nagy NFS-os vaok és nem szeretek ilyeneket hallani azért ez már tényleg túlzás a Fifa és más spor játék is naon állat de ahogy olvastam Guppi véleményét abban igaza van hogy a szabadban jobb volna sportolni de aki nem jó sportból az gép elött naon jó lehet és ennek van másik előnye télen nincs foci kosár és más lehetőség így gép elött kell játszani és igazán a Gotfathert is naon csípem de a Batlefildet nem is ismerem na jó hallottam már róla de nem játszok vele inkább cod vagy egyébb más a simis ist naon bírom de a legjobb és szerintem mindenki ezt mondja hogy a NFS sorozat a legjobb szerintem :)
9.
9.
pstomi
BF 2142 ELrontott nagyon meg se közeliti a battlefield 2 szintjét se a hangulatát.

Nfs carbon-t nagyon elbaszták nekem megvan a demoja és a grafikája a pocsék sokkal rosszabb mint amilyen az undenground 2-é volt. a fifa 07 szerintem nagyon rosz a magyar kommentár ellenére pes 5 szintjét nem üti meg akkor hol van a pes 6-hoz képest. Godfather se a legjobb a maga kategoriájában. mert mafifa sokkal jobb. szoival az ea-nek nincsen olyan játéka ami a maga kategoriájában a legjobb.
8.
8.
Grunda
Na, én is íírok már ide, háááááát én annyira nem nagyon értek ehez, de ahogy ovlastam a véleményeket és Jaxx mellett állok, mert igaz a sport játékai nem a legjobbak, de nézzünk meg egy-két EA-s játékot: NFS sorozat, akkor BFME igaz én nem nagyon vagyok oda a stratégiai játékokért, de mikor a BFME-t megláttam szemem ketté állt, bejött a játék, igaz nem jáccok vele xD dehátna,,,de tényleg elég sok jó játékot csinál ezzel a FIFA 07-el arattak sztem a magyar cucc miatt akkor ott a GodFather akkor BattleField 2142 meg még tényleg lehetne sorolni.
7.
7.
Roly
ellentétes véleménnyle vagyok, egyik szemem sír, másik nevet.

az EA soha nem a szimulátor játékairól volt híres (legyen az sport vagy autó), de mégis élveztem eddig ezeket a gamekat.
6.
6.
Guppi
Nekem az EA a kedvencem hisz szuper játékokat ad ki. A sport játékok nem érdekelnek szerintem hülyeség ha sportolni akar valaki az ki megy a természetbe és nem a gép előtt "sportol". Én meg a csing-csung japán kiadóké nem vagyok oda! Tele van ferdeszemüekkel!!
5.
5.
pstomi
fuck EA HAJRÁ KONAMI ÉS PES
4.
4.
Necros
Elolvasák (?) majd mosolyognak rajta egyet... Ennyitől nem változnak meg. :(
3.
3.
Moebius
A FIFA 07 nagyon eltalálták A battlefield szintén nagyon jó az NFS-el nem tom mi bajotok? Úgy látszik egyeseknek semmi sem elég jó....
2.
2.
pstomi
szerintem jogos. szar gamákat ad ki az ea a szemembe ö, k a világ legrosszabb játék felesztő cége. ezért nem játszok a fifával. hanem hellyette inkább a pro evolution soccer-el

1.
1.
hunlord
Szerintem teljesen jogos a levél, hátha lépésre szánja el magát az óriáskiadó...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...