Az EA-nek nem kellett egy külsős Star Wars-projekt

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 2.
  • Hír
Link másolása
Egészen látványos, mennyire nem tud mit kezdeni az Electronic Arts a Disney-től vásárolt Star Wars-jogokkal, így meglepő, hogy mikor a Double Damage bejelentkezett egy önálló ötlettel, arra sem bólintottak rá.

A Kotaku számolt be arról, hogy a tavalyi évben a Rebel Galaxyt is készítő Double Damage csapata egy háromhetes munkát követően bekopogott az Electronic Artshoz, méghozzá egy egyedi, saját Star Wars-játék ötletével. A koncepció alapját a klasszikus X-Wing adta, vagyis egy űrbéli lövöldözős játékról volt szó. Travis Baldree a magazinnak elmondta, hogy alapvetően egy kampányközpontú játékot képzeltek el, csak az X-Wing formuláját felhasználva.

Baldree azt is megjegyeezte, hogy a demót más játékok elemeiből rakták össze, így a modellek is már léteztek valahol. Az EA végül vissza sem jelzett, így természetesen semmi sem lett a projektből.

11.
11.
wolfwarrior
Igazából jól jártak, az EA(ss) megvette, akarom mondani megette volna volna őket csináltatott volna velük két szarabb folytatást dlc-kel és mikrotranzakciókkal, aztán amint kicsit rosszabbul teljesítettek volna játékaik bezárná őket mint oly sokakkal előttük.
10.
10.
Zisten
Ez a baj azzal, ha egyetlen stúdió kezébe adod a jogokat.
Nem szabad.

Ahogy erre a Porsche is rájött nemrég, hogy rossz döntés volt az EA (NFS) kezébe ad Porsche jogokat, mert így nem jutott el annyi emberhez.
Most már minden stúdió pakolja a játékába és boldogok.

A Disney is itt rontotta el. Mindenkinek jogot kellett volna adni, aki szerintük jó SW játékot akar kiadni, így több helyről dőlt volna a lé is és nem csak egy Battlefront vacakban kellene rágcsálni a csupasz csontot a rajongóknak.
9.
9.
Norbiii
Én nagyon szeretnék egy filmes Star Wars játékot, mai grafikával, de jó lenne.
8.
8.
hedzsooo
#7: +1, kb. ennyit tudtam/akartam volna max. én is hozzá tenni ehhez a témához
7.
7.
exonic
Ahogy én látom:
Régen született néhány SW gyöngyszem, pl a Kotor, Jedi Knight sorozat, Force Unleashed, rengeteg urhajó csata szimulátor, Empire at War, vagy éppenséggel a Republic Commando. Nem kell hogy mindenki szeresse az összeset, rengeteg féle/fajta volt, mindenki megtalálta a magáénak valót, ám manapság pedig, amikor már grafikailag, animáció és mechanikai téren is fejlődött a játékipar, kapunk egy reworkolt BF2-t, ami szerintem sem egy rossz játék (sőt, szerintem marha szórakoztató), de kevés.
Az embereknek újra maradandó Star Wars SINGLEPLAYER(!) játékokra van szükségük, hisz a fent felsorolt játékok óta eltelt 10 év is...
2.
2.
hedzsooo
#1: Mert valószínűleg akkor nálad kimaradtak a régi de máig is kurta jó, izgalmas, hangulatos + TARTALMAS SW játékok, amik ezt elérték mindenféle mikro-f@szságok, + DLC-tömkelegek megvétele nélkül.

A manapság SW név alatt kiadott szutykok alapján ítélve persze engem sem érdekelnének, h mit kezdenek a SW címmel.
1.
1.
Matt8888
Ez az egesz star wars huha nagyobb hangot kapott kelletenel szvsz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...