Pokémon Go - búcsú a régebbi iPhone-októl

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 11.
  • Gyászhír
A Niantic bejelentette, hogy hamarosan megszűnik néhány régebbi iPhone és iPad támogatása a Pokémon Gónál. A csapat szerint olyan fejlesztések várhatóak, amiket ezek a készülékek a legfrissebb iOS híján nem bírnak majd el.

A Niantic bejelentése szerint február 28-án egy sor Apple-eszköz támogatása szűnik meg: a jövő hónap végétől az iPhone 5 és az iPhone 5C készülékeken, valamint a negyedik generációs (és a korábbi) iPadeken sem lesz játszható a Pokémon Go.

Összességében elmondható, hogy azok az eszközök esnek ki, amelyek már nem kapták meg az iOS tizenegyedik főverzióját, a fejlesztők szerint pedig azért kell meghozniuk ezt a döntést, mert olyan fejlesztések várhatóak, amelyekhez mindenképpen iOS 11 szükséges. Hogy mik ezek a fejlesztések, az nem derült ki.

4.
kindzsal
#3: Nem tudom, nekunk anno nagy moka volt a Heroes 3 elott HotSeatben jatszani es nem ereztem, hogy "mast kene jelentsen".

Legnagyobb gond az ezzel a "jatekkal", hogy nagyon passziv es minimalis az interakciok lehetosege (meg az egyebkent egyertelmu fejlesztesek ellenere is).
3.
Csoki80
#2: A haverokkal szórakozás egész mást kellene jelentsen, ez olyan béna kb. mint a gép előtt gubbasztás ;-)
2.
Chase
Miért is nagyobb agyhalottság a szabadban sétálni a haverokkal és szórakozni, mint bent ülni a számítógép előtt elzárva a külvilágtól?
1.
XuChi
Ezt a sz@rt még vannak akik játszák. Jóég, agyhalottakból nincs hiány :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...