Remekül fogy a Super Meat Boy Switch-változata

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 15.
  • Biznisz
Link másolása
A Super Meat Boyt jegyző Team Meat döbbenten figyeli a játék Switch-változatának teljesítményét: habár konkrétumokat nem árultak el, az új kiadás szerintük úgy fogy, mint anno az Xbox 360-as verzió.

Az eredetileg 2010-ben bemutatkozott Super Meat Boy lényegében minden fontosabb platformra megjelent az elmúlt években, a múlt héten pedig Nintendo Switch-en is tiszteletét tette.

A Team Meat is megerősítette azokat a híreket, miszerint az indie fejlesztések hajlamosak jól szerepelni a Nintendo konzolján, a Twitterükön megjelent bejegyzés szerint ugyanis a Switch-változat teljesítménye "sokkolóan közelít" az elsőként megjelent Xbox 360-as verzióéhoz.

A srácok nemes egyszerűséggel "őrületnek" nevezték, hogyan hasít az új változat, és bár pontos adatokat nem árultak el, viccesen megjegyezték, hogy "most már biztosak a folytatás Switch-verziója kapcsán, és valószínűleg megveszik Notch házát".

A Super Meat Boy folytatását egyébként az idei évre ígéri a csapat, PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Switch-re és mobilokra jelentették be.

1.
1.
Fooxfire
Megvan pc-n is, de szerintem a switch-en már most többet játszottam vele :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...