Pontos dátumot kapott a PC-s Final Fantasy XV

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 16.
  • Megjelenés
Link másolása
A Square Enix bejelentette a Final Fantasy XV: Windows és a PS4-es Royal Edition napra pontos megjelenési dátumát - mindkettő március elején kerül a boltokba. Emellett kaptunk egy rakás látnivalót az új verziókról.

Március 6-án jelenik meg a Final Fantasy XV: Windows Edition a Steamen, az Originen és a Windows Store-ban - tudtuk meg a kiadó sajtóközleményéből. Ugyanezen a napon kerül a boltokba a Final Fantasy XV: Royal Edition is PlayStation 4-en.

Tartalmilag nincs különbség a két kiadás között: az alapjáték mellett 20 további kiegészítővel és DLC-vel vértezik fel őket. Az új funkciók közé tartozik Insomnia kiterjesztett térképe, de kapunk új ellenségeket, mellékküldetéseket és egy belső nézetű módot is.

Már felfedezhetjük az Insomnia City Ruinst is, ahol Cerberusszal és Omegával gyűlik meg a bajunk, nem kevés mellékmisszióval megspékelve. A Royal Vessel hajó teljes mértékben irányítható lesz - a segítségével felfedezhetjük Cape Caem és Altissia közötti világot, valamint horgászhatunk is a fedélzetén.

Természetesen a szezonbérlet tartalma, az Episode Gladiolus, az Episode Prompto, a Comrades multiplayer és az Episode Ignis is mellékelve lesz.

A PC-s verzió 49,99 dollárba kerül, az előrendelés február 1-től indul.

7.
7.
#5: Dettó. Amúgy ha jól tudom tegnap már levették az árat a tájékoztatóról, szóval lehet, hogy most agyalnak még a season passosos árazásról. Én mondjuk egy 10 euro-s árral már kibékülnék, csak tényleg ne kelljen már a 4 dlc-t meg a többit újra megvennem.
6.
6.
Zisten
Nekem mondjuk ami nem tiszta ezzel a "Royal Edition Upgrade" tartalommal, hogy ezt elvileg külön meg lehet venni majd a játékhoz, tehát az alap játékomat felupgrade-elhetem royal editionre.
Én minek fizessek egy olyan teljes tartalmat, amit vagy már megkaptam egyszer ingyenes update-ek formályában a játékoz, meg minek fizessem ki még egyszer a season pass tartalomért ??
Ez érdekelne.
Vagy mégis csak megkapunk minden tartalmat megjelenéskor Ingyenes Update formájában? Kicsit kusza ez a dolog.
5.
5.
Zisten
#3: Az a baj, hogy ha nem ismered a játékot nem tudod miről beszélsz.

Nem csak Season pass tartalom volt a játékhoz az elmúlt 1 év folyamán.
Ingyenes Update is jött hozzá nem egyszer ami ingyen tartalommal minden játékos számára bővített a játékon.
Ilyenek az
- Új 13. fejezet.
- Új jármű
- Heti/napi questek...stb.
Azon tartalmak amiket ők belepakolnak ebbe a kiadásba olyan tartalmak amik anno ingyenesként mindenki számár a elérhetővé tettek. Mert ez a világ kibővítése volt. Többségében a sztori bővítések tartalmazták a Szezonbérlet tartalmakat.

Amúgy meg nem azzal van a gond aki megveszi a játékot.
Miért panaszkodik, mert JOGOSAN teszi.
Mit jelent a Season Pass? ...akarom mondani mit jelentett anno kezdetekben a Season pass?
Azt, hogy "MINDEN TARTALMAT MEGKAPSZ" ami később érkezik a játékhoz.
Sajnos ez mostanság már sokszor nem igaz.

A GOTY kiadások többségében GAME + SEASON PASS tartalom egyben.
Így aki anno teljes árat fizetett mind a játékért, mind a szezonbérletért nem marad marad ki semmiből. Most jelen játék esetében viszont rengeteg tartalomtól megfosztják őket. Ezzel azokat a játékosokat KÖPI ARCON a Square Enix, akik bizalmat szavaztak nekik az első pillanattól kezdve és teljes áron vették meg a terméküket sőt még a szezonbérletet is kiperkálták.

Én a teljes játékot és a szezonbérletet éppen azért vettem meg. hogy teljes élményben legyen részem és most mit kapok egy nagy torokból visszakérődző turhát az arcomba.
3.
3.
Yonkou
#2: Le van írva mit tartalmaz a season pass, ezen felül logikus, hogy ami jön nem lesz ingyenes...
Sosem értettem miért vesz valaki félkész játékot (bármely játék amihez szezonbérletet lehet váltani számomra az) a rendszer ismeretének tudatában és aztán miért panaszkodik...
2.
2.
Zisten
Az a hír jutott a fülembe, hogy ezen kiadásba bekerült pár új tartalmat azok a játékosok akik megvették korábban a játékot nem kapják meg, sőt még a Season Pass-t megvásárolt játékosok sem.

Ők külön pénzért Royal Edition-re upgrade-elhetik játékukat.
Őszintén, ha ennyibe nézik azt akit IDŐBE megvette és Season Pass-al még pénzelte is őket az elmúlt egy időben... hát... lesz*phatnakbőnyállal!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...