Megérkezett a Tomb Raider-film második előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Új trailert kapott a márciusban esedékes Tomb Raider-film, amelyben Alicia Vikander alakítja majd Lara Croftot. A kedvcsinálóban belepillanthatunk az előzményekbe, és sírokat is láthatunk - ha már a név kötelez.

A március 15-én mozikba kerülő film egyébként az új generációs Tomb Raidert veszi alapul, a sztori és hősnőnk öltözködése is a 2013-as játékot idézi. Ennek megfelelően Alicia Vikander Larája törékenyebb lesz, mint Angelina Jolie-é, de ahogy azt új előzetes is bizonyítja, a fizikumát nem érheti panasz, biciklizett és bokszolt ő rendesen már az ominózus hajóút előtt is:

109.
109.
delphijos
Látom megint volt show, és megint van aki egy 2 perces trailer-ből már tudja hogy szar lesz, szarok a szinészek, a dialógok, a történet, minden. Azt sem vágom miért attól lenne jobb egy TR film, ha olyan játszaná LC-t aki ennél is jobban hasonlít a játékbelire, tök mindegy ha egy utolsó senki színész. Aztán az egész "tényekkel alátámasztott érvelés" cukormázba van csomagolva.... :D
102.
102.
Duken
95.
95.
logic5
#94: Nekem nem kell megmagyarázni, az első Tr-től kezdve, mindet vittem. Ez a film a 2013-as játékról szól... Ennyi... És ahhoz hű is marad, eddig úgy tűnik. Ez egy király tréler, és a film is jó lesz remélem. Ennyi
94.
94.
Ooorky
#82: Az a probléma, hogy vagyunk mi, akik anno PS1-en tolták gyerekként a TR első részeit, meg vannak akik akkor még gondolatban sem léteztek és a rájuk jellemző arroganciával alkotnak mindenről első látásra véleményt, vitatkozni nem tudnak mert nincs hozzá tudás, de az interneten azt tanulták, hogy ha eggyel többször posztolják a hülyeségüket, mint aki érvelni próbál akkor nekik lesz igazuk...
86.
86.
Formula1fanatic
#84: https://www.youtube.com/watch?v=2EwfGl3nvLM Jobb lett volna ha ő játsza el, aki a hangját adta és akiről elvileg mintázták magát a karaktert. Kicsit rágyúrmázott volna még a hitelesség kedvéért és rendben is van.
84.
84.
#77: Foleg ott hogy: Saaaam, saaaaaaam - hangot hozzakepzelve ;-))
77.
77.
Formula1fanatic
Ezzel a nővel nem tudom azonosítani Lara Croft karakterét, ahogy Angelina Jolie-val sem nagyon sikerült anno. Sem az eredeti sem az új játékok Lara Croft karakterére nem hasonlít, pedig az új játékokban megismert Lara-tól mindenem égnek áll pozitív értelemben, annyira sexy és egyedi, ahogy a szinkron hangja is nagyon ott van :D
76.
76.
Ooorky
#75: Kár a gőzért, millenárissal vitatkozni olyan, mint galambbal sakkozni...
73.
73.
GAMEROD
#62: Hagyjuk már a badarságot, mai grafikával is meg lehet csinálni az eredeti Lara Croft-ot, mint ahogy ezt meg is tették sok helyen. A Square Enix minden klasszikusba bele akar piszkálni, még szerencse hogy a Hitman pont emiatt került ki a kezükből.
72.
72.
Ooorky
Ez de jó vót.
GYÉPÉ harc! Toljátok még.
69.
69.
logic5
#68: Hozzátenném, hogy nagyon jó a trailer, és szvsz jó lesz a film is.. Na jöhet a fika. 3.2.1.
68.
68.
logic5
67.
67.
Nothing
Nincs bajom a csajszival (Jolie-nál csak jobb lehet...), de ez megint egy olyan castingnak tűnik, ahol kitétel volt, hogy a kiválasztott arca a lehető legkevésbé emlékeztessen a játékban (meg úgy általában bárhol) látott Lara Croft arcára...

Hogy ez miért jó nekik...mert marketing szempontból olyan, mintha a Tisza Cipő logójával árulnák a Nike-t.
Ehhez én kevés vagyok.
66.
66.
Mortis
#65: hát ha ő fiús külsejű akkor nem tudom mi számít nálad nőiesnek. a pornósztár-kinézet? csakmert éppenhogy az pózer.

csak egy elismert színésznőről beszélünk és bár természetesen megvan az esélye hogy ezcsak egy kövér csekkért végzett rutinmunka számára: de mivel a karrierje viszonylagos elején tart még, valószínűbbnek tartom hogy komolyan veszi.
ha valamin igazán elúszhat ez a film, az az esetlegesen sz@rrá vágott akciójelenetek, írásban jólmutató de kivitelezésben gagyi forgatókönyv, vagy a 'gonosz' figurák ~ utóbbi időben nem nagyon tudtak a filmesek érdekes rosszfiúkat gyártani.
65.
65.
Onion
Hogy tudtak Lara szerepére, fiús külsejű nőnek nevezet izét választani. Előzetes alapján a film mű epic pózer CGI film lesz.
64.
64.
ollie92
Ez az előzetes már ott van ! Jól hozza a reboot feelingjét, Alicia is jól hozza a fiatal, még mondhatni amatőr régészt. Nem a Jolie által játszott szaltozó profit, hanem egy kezdést fogunk látni. A csaj keményen rágyúrt a szerepre, s nagyon elégedettek vele. Bár nem lesz az év filmje, simán jobb lehet, mint a két első rész.
62.
62.
#53: A regi karakter kb egy egysoros leiras alapjan letezett amiben a kulsejet leirtak...amugy meg nyelvtanbol fejleszd meg magad: "igy van megszokva"
57.
57.
A régebbi első részt moziban láttam gyerekként, bírtam. Ettől sem várok többet egy kellemes mozinál, lehet beülök rá. Meg ahogy elnézem viszek egy csomag pézsét is.
38.
38.
PaprikaJancsi
#34: Szerintem is jó lenne, de reménykedjünk, hogy nem lőtték le a trailerben.
36.
36.
GAMEROD
Filmnek jó, Tomb Raidernek nem, ugyanúgy mint a nextgen részek a játékban. Az eredeti Lara Croft igazi 90-es évekbeli hangulatát és divatját egyik sem adja vissza, kivétel persze van, az a rövidke TR2 remake.
34.
34.
Firsttime
Mondjuk így trailer alapján egy dolog nem tetszik. Nagyon úgy néz ki, hogy a misztikumot kihagyták a filmből. Amit baromira sajnálok. Persze biztos működni fog ez az emberközelibb téma is, de valahogy nekem jobban Bejött a játékban az emberfeletti erők jelenléte.
Aztán lehet tévedek, csak nem lőttek el a poént a trailerben.
33.
33.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...