Az EA kommentálja a Battlefield 2142-demó hibáit

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 9.
  • Érdekesség
Többeteknek lehetett problémája a múlt héten kiadott Battlefield 2142-demóval: a kiadó Electronic Arts már dolgozik a hibák javításán - jelentette be a cég a mai napon.
Többeteknek lehetett problémája a múlt héten kiadott Battlefield 2142-demóval: a kiadó Electronic Arts már dolgozik a hibák javításán - jelentette be a cég a mai napon.Ők elsősorban a szerverekről történő, titokzatos lekapcsolódásokról emlékeztek meg: állításuk szerint már futtatják az első ellenőrzéseket ezen ügyben, s amilyen gyorsan lehetséges, megoldják a problémát. Véleményünk szerint elképzelhető egyébként, hogy egy kisebb-nagyobb javítást is kidobnak majd a kipróbálható verzióhoz, hiszen a több, mint egy gigás csomag nem csupán e téren okozott fejtörést a játékosoknak. Várjuk a fejleményeket!

3.
3.
MadDragon
Engem is többször kidobott minden ok nélkül, az unlock-ok mind le vannak zárva, ami eléggé hülyeség, tekintve hogya szanitéc éleszteni se tud 1es upgrade-ig.

Ezenkívűl a grafikai motorral se vagyok kibékűlve. Low-on és max-on egyaránt ugyanannyit swappel a gépem, hogy az első perc az játszhatatlan. Igaz, hogy utána fullba se szaggat, de azért nehogy már ne legyen elég 1G memória.
2.
2.
sTERNKERN
Engem nagyon nem... főleg, hogy az újításokat kihagyták a demo-ból. :P

2 harcoló fél, kevés egység.. ez nem új játék, ez mod. Csak nem úgy adják el.

Amúgy engem is relatíve elég gyakran ledobott csak úgy, se szó se beszéd.
1.
1.
Mast3rmind
én megveszem a fullt engem meggyőzőtt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...