Idegen paraziták a Rainbow Six: Siege-ben

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 2.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft elárulta, mit tartalmaz pontosan a Rainbow Six: Siege Outbreak eventje. A fejlesztők gondosan elkerülik a "zombi" szót, helyette idegen parazitákkal megfertőződött emberekkel csapunk össze három PvE-térképen.

Az Outbreak, vagyis az Operation Chimera a Rainbow Six: Siege harmadik szezonját hivatott berúgni. Két új operátort kapunk a kooperatív módban: Lion, a franciák kiválósága, és az orosz Finka is csatlakozik Smoke, Ying, Buck, Kapkan, Ash, Doc, Tachanka, Glaz és Recruit csapatához.

A történet szerint egy régi szovjet űrkapszula nem várt vendéget hozott magával az űrből: egy idegen parazitát, az Apexet, amely annak rendje és módja szerint elszabadult a helyszínül szolgáló kisvárosban. Az Apex "rettenetes teremtményekké" alakította a lakosságot, öt egyedi ellenfelet kapunk az Outbreakben. A kormány karantén alá vonta a települést és most három operátorcsapat vállalkozik arra, hogy rendbe rakja a dolgokat.

Három PvE-térkép is érkezik, amelyek nagyobbak, tágasabbak, ugyanakkor lineárisabbak lesznek, mint a korábbi PvP-mapok. A karakterek továbbra is bevethetik saját képességeiket, azaz lyukakat üthetnek a falon, csapdákat rakhatnak le és így tovább.

Az Outbreak kétféle nehézségi szinten játszható. A kezdés időpontja: március 6.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...